Asayiş
  • 24.1.2014 15:46

Sevgilisi terk edince böyle intihara kalkıştı

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Sevgilisinden ayrılan M.A., Çakmak Caddesi'nde bulunan Çukurova İş Hanı'nın damına çıkarak, kendisini aşağı atmak istedi. Ancak çevredeki vatandaşlar damdan sarkan genci görünce, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, şahsı ikna edemeyince, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.
İtfaiye ekipleri, intihar etmek isteyen şahsın düşme ihtimaline karşılık, aşağıda hava yastığı açtı. Bu arada, poliste yukarı çıkarak genci ikna etmeye çalıştı. Ancak genç, yaklaşık 45 dakika ikna olmadı. Bu arada Çakmak Caddesi'nden geçen vatandaşlar, intihar girişimini film izler gibi izledi.
Bu arada bir yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığını beğenmeyerek, "Bu çocuk buraya düşerse, parça parça olur yazık, böyle şey olur mu? İnsan canının kıymeti yok mu? " dedi.
Bu arada genç, polislere sevgilisinden ayrıldığını, bu nedenle ölmek istediğini söyledi. Bunun üzerine polis, gencin kız arkadaşına ulaşarak, ayrıldığı kişinin ölmek istediğini söyledi. Bunun üzerine genç kız olay yerine geldi. İsmi öğrenilemeyen kızı gören genç, ölmekten vazgeçti. İntihar etmekten vazgeçen genç, ambulansa yüzünü kapatarak bindi. Kız arkadaşı da, basın mensuplarına tepki gösterip kaçtı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER