Yaşam
  • 10.3.2007 17:42

SEVGİLİSİNİ TACİZ EDEN ADAMI DİRİ DİRİ YAKTI

ANTALYA'da otomobilinin bagajında yakılarak öldürülen emekli bankacı 48 yaşındaki Hüseyin Kara'nın katil zanlısı 35 yaşındaki garson Gökhan Demir yakalandı. Demir'in, Hüseyin Kara'yı Rus sevgilisi Evgenia Ustiyantsieva'yı taciz ettiği için bagaja kilitleyip ardından da otomobili ateşe vererek öldürdüğü belirlendi. Polis, cinayeti bölgedeki 113 akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceleyerek çözdü.


      Hurma Mahallesi 37'nci Cadde üzerinde park halinde bulunan 07 AEF 67 plakalı otomobil, 5 Mart günü sabaha karşı yanmaya başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

Tamamen yanan otomobilde soğutma çalışması yapan itfaiye ve polis ekibi, otomobilin bagajında tamamen yanmış ve tanınamayacak durumdaki bir cesetle karşılaştı. Yapılan araştırma sonunda bagajdaki erkeğin emekli bankacı Hüseyin Kara'ya ait olduğu belirlendi.

Cinayet Bürosu ekipleri, esrarengiz olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Emekli bankacının bir gün önce öğle saatlerinde oğluyla görüştükten sonra otomobiliyle ayrıldığı ve gece evine dönmediği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı da evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Kara'nın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma açtı.
     
     KAMERA KAYITLARI ÇÖZDÜ
      Polis, 113 akaryakıt istasyonuna inceleme yapıp güvenlik kamerası görüntülerini izlemeye aldı. Otomobilin yakılmasında kullanılan benzinin alınmış olabileceği istasyonların güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis olayın olduğu geceden 48 saat önceki tüm görüntüleri seyretti. İzlenen akaryakıt istasyonlarından 19 kişinin bidonla benzin aldığını tespit eden polis, kimliklerini belirledi. Şüphelilerden garson Gökhan Demir'in emekli bankacıyı 3 yıldır tanıdığını öğrenen polis, merkeze bağlı Karatepe Köyü'ndeki evinde buldu. Garson Demir ve aynı evi paylaştığı Rus sevgilisi Evgenia Ustiyantsieva gözaltına alındı.
     
     ‘BAGAJA BİNDİRDİM’
      Polis merkezinde İfade veren Gökhan Demir, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Demir, ifadesinde şunları söyledi:
      “Hüseyin Kara'yı 3 yıldır tanırım. Sevgilim Evgenia'yı yardım etme bahanesiyle taciz etmiş. Evgenia bunu bana söyleyince çılgına döndüm. Bir kez de Hüseyin Kara'yı Evgenia'nın yanında görmüştüm. Olay gecesi istasyondan bir bidon benzin aldım. Hüseyin Kara'nın yanına gidip konuşmak istediğimi söyledim. Otomobiline binip uzaklaştık. Bana Evgenia'ya ev tutmak istediğini ama arada bir onun yanında kalmak istediğini söyledi. Bunu söyleyince ona yumruk attım. Sonra bir kaç kez daha vurdum ve otomobilin bagajına bindirdim. Otomobilin üzerine benzini döküp ateşe verdim ve olay yerinden uzaklaştım.'' Gözaltında bulunan ve sorguları süren Gökhan Demir ve Evgenia Ustiyantsieva, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:08

İLGİLİ HABERLER