Asayiş
  • 20.3.2024 22:00

Sevgilisini ve mesajlaştığı adamı öldürdü.. Aslan gibi yaşadım

Kan donduran olay 3 gün önce Batman'da yaşandı. Birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. 

Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesinin sözleri ise yürekleri dağladı…

Batman'da Ramazan Baykara, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ile yanındaki Rüknettin Özdemir'e ateş açtı. Yılmaz ve Özdemir hayata gözlerini kapadı. Tetiği çeken Baykara, olay sonrası kaçtı. Sağlık ekipleri, Yılmaz ve Özdemir'in öldüğünü saptadı.

Sevgilisini öldürüp lokantandan paylaşım yaptı: Aslan gibi yaşadım paşalar gibi de yatacam!

Kısa sürede yakalanan Baykara'nın Esra Yılmaz'ın, Rüknettin Özdemir ile mesajlaşmalarını görüp tartıştıklarını, daha sonra kadının telefonundan Özdemir'e buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışmada silahlı saldırıda bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Sevgilisini öldürüp lokantandan paylaşım yaptı: Aslan gibi yaşadım paşalar gibi de yatacam!Baykara, işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Yılmaz ve Özdemir'in cansız bedenleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilip, toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2024 21:09

İLGİLİ HABERLER