Asayiş
  • 22.7.2014 02:05

Seyyar satıcı çılgına döndü

Seyyar şekilde bal satan Mukadder D.’nin Cumhuriyet Meydanı'nda taşkınlık yaptığı haberi üzerine bir polis ekibi olay yerine geldi. Çevredeki esnafların da sakinleştirmeye çalıştığı Mukadder D. polisin kendileriyle gelme davetine "Abi beni almayın" diye direnmek istedi, polisler zorla araca götürmek isteyince adeta çıldırdı. İlkönce başını yere vurarak tepki gösteren şahsın öfkesi daha sonra kendisine bal sattırmadığını iddia ettiği zabıta amirine yöneldi.
Güçlükle ekip otosuna bindirilen Mukadder D., 3 kez bagaj kapağını kapattırmamayı başarıp yere düştü. Biber gazı uygulanan Mukadder D., inatla karakola gitmek istemedi ve küfürlerine devam etti. "Ekmeğimin peşinde buraya geldim?" diye bağıran Mukadder D.'yi polisler, Kemer Belediyesi zabıta görevlileri ve bazı vatandaşların yardımıyla araca konularak götürüldü.
HASTANEYİ DE BİRBİRİNE KATTI
Mukadder D., muayene için götürüldüğü Kemer Devlet Hastanesi'ni de birbirine kattı. Polisler, hastanede bulunan jandarma ekibinin de yardımıyla şahsı araca güçlükle bindirerek karakola götürdü.
HANIM TÜRK

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:08

İLGİLİ HABERLER