Spor
  • 8.8.2009 01:41

SEZONUN AÇILIŞI FİNK'TEN...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile son şampiyon Beşiktaş arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan ve 1-1 biten sezonun açılış maçının 29. dakikasında ceza alanı dışından yerden bir vuruşla fileleri havalandıran Alman futbolcu, böylece 2009-2010 sezonunda gol sevincini yaşayan ilk oyuncu oldu.

Sezonun ilk başlama vuruşunu Beşiktaş Nobre-Holosko ikilisinin paslaşmasıyla yaparken, kaleye ilk şutu ve ilk korner atışını 2. dakika içinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan İbrahim Akın attı.

Sezonun ilk faulünü 3. dakikada Beşiktaşlı Sivok yaparken, ilk sarı kartı ise 17. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Efe gördü.

Müsabakada ilk taç atışını 5. dakikada ev sahibi ekipten Martin Kus kullandı, ancak hakem Tolga Özkalfa, hatalı kullanış nedeniyle atışı Beşiktaş'a verdi.

Sezonda ilk ofsayta İstanbul Büyükşhir Belediyesporlu İskender 13. dakikada düşerken, sezonun ilk ciddi gol pozisyonuna 3. dakikada Holosko ile Beşiktaş girdi. Slovak oyuncunun şutunda top yan kale direğinin dibinden auta çıktı.

Sezonun ilk kaleci kurtarışını ise 20. dakikada Holosko'nun vuruşunu önleyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni file bekçisi Oğuzhan yaptı.

Bu arada, sezonda ilk oyuncu değişikliklerini Beşiktaş yaparken, Holosko ve Yusuf'un yerlerine ikinci yarıya Nihat ve Bobo başladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER