Asayiş
  • 23.9.2013 20:31

Şişli Belediyesi'nde silahlı dehşet!..

Şişli Belediyesi'ne belediye başkanıyla görüşmek için gelen bir şahıs, güvenlik görevlisiyle tartışmasının ardından, yanında bulunan silahla görevliyi rehin aldı

Şişli Belediyesi'nden alacağı olduğunu iddia eden bir kişi elinde silahla Şişli Belediyesi'ni bastı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşmek istediğini söyleyen şahıs, belediye çalışanlarını rehin aldı. 'Sarıgül gelmeden memurları bırakmam' diyen şahsın kimliği henüz öğrenilemedi.

Polis, Şişli Belediyesi'nin etrafını sararak geniş güvenlik önlemi aldı. Olayı duyan Mustafa Sarıgül'ün belediyeye doğru yola çıktığı bildirildi.

Edinilen son bilgiye göre güvenlik güçlerinin silahlı kişiyi ikna etmesi üzerine eylemci teslim oldu. Polis eylemciyi gözaltına alarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

SARIGÜL AÇIKLAMA YAPTI
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, belediyenin önünde istenmeyen bir olay yaşandığını kaydederek, “Şahıs elinde bir silahla kapımızın önündeki güvenlik görevlisini rehin almıştır” dedi.

Sarıgül, Şişli Belediye’nin önünde yaşanan olayla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Belediyenin kapısının önünde istenmeyen bir olayın vuku bulduğunu kaydeden Sarıgül, “Öğrendiğimize göre şahıs elinde bir silahla kapımızın önündeki güvenlik görevlisini rehin almıştır” dedi. İlgili şahsın güvenlik güçlerinin olay yerine gelmesi üzerine silahını bırakarak güvenlik güçlerine teslim olduğunu aktaran Sarıgül, kişinin Şişli Belediyesi ile hiçbir ilişkisi olmadığını ve Şişli İlçesi’nde oturmadığını kaydetti. Sarıgül, olayla ilgili soruşturmanın güvenlik güçleri tarafından sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.

 

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:46

İLGİLİ HABERLER