Spor
  • 20.3.2009 03:53

SİVAS KAZANACAĞINA İNANIYOR...

Sivasspor’un Teknik Direktörü Uygun, son haftaların formda takımı Beşiktaş ile herkesi yakından ilgilendiren zorlu bir maça çıkacaklarını belirtip, "Kazanacağımıza inanıyoruz ve konsantreyiz. 90 dakika iki takım için de kıran kırana geçecek" dedi...

Turkcell Süper Lig'de 25. haftanın kalbi Sivas'ta atacak. Liderle en yakın takipçisi Beşiktaş arasındaki 90 dakika her iki takım kadar şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerini de yakından ilgilendiriyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, zorlu karşılaşma ile ilgili olarak, "Beşiktaş son haftalarda büyük bir çıkış yakaladı. Üst üste aldığı galibiyetlerle moral buldu. Ancak biz konsantreyiz. Galibiyete inanıyoruz ve bu büyük mücadeleye hazırız. Şampiyonluk yolundaki bu kritik virajı geçip şansımızı artırmak istiyoruz" dedi.

KREDİMİZ VAR AMA...

Her iki takım açısından da zor bir mücadele ortaya konulacağını vurgulayan Uygun şöyle konuştu: "Kıran kırana bir maç olacak. İki takım açısından da hakem açısından da kolay geçmeyecek. Herkesin gözü bu maçta. Şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerimiz için de alınacak sonuç büyük önem taşıyor."

Kalan 10 haftada mağlubiyet kredileri olduğunu da hatırlatan Uygun, "Ama biz kaybetmek istemiyoruz" diye konuştu. Uygun, maça iki gün kala idmanların basına kapatılmasını ise şöyle değerlendirdi: “Herkes böyle yapıyor aslında. Bazen istemediğimiz şeyler yazılıp çiziliyor. Biraz da bunun önüne geçmek için bu yolu seçtik. Başka bir amacımız yok.”

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER