Yaşam
  • 8.5.2004 00:20

SİVAS'TA BİR DOKTOR KONFERANSTA SEVGİLİSİNE EVLENME TEKLİFİ ETTİ...

İSMAİL GÜNEŞ
SİVAS - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi konferans salonunda arkadaşlarına Tıpta Uzmanlık ve Çalışma Teknikleri konulu panel veren İntörn Dr. Gökhan Demir, paneli dinleyen sevgilisine evlenme teklifi etti.


Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi binası içinde bulunan konferans salonundaki panele yaklaşık 100 öğrenci dinleyici olarak katıldı. Paneli veren İntörn Dr. Gökhan Demir, konuşması sırasında tıpta uzmanlık ve çalışma tekniklerden daha önemli konuların olduğunu, kendisinin de kalbinin yerinden çıkmak üzere olduğunu belirterek, konuşmasını, sevgilisi Özlem Güney'e yöneltti. Güney'i çok sevdiğini ve aşık olduğunu belirten Demir, "Canım sevgilim seni seviyorum. Benimle evlenir misin? Ancak ben sana yatlar, katlar, yazlıklar alamam. Ama bu elimdeki gülü verebilirim şimdilik" diyerek, Güney'in yanına geldi. Sevgilisine sarılan Demir, Güney'e önce kırmızı gül hediye ettikten sonra nişan yüzüğü taktı. Yüzüğün küçük olduğundan parmağına takamadığını fark eden Demir, daha sonra yüzüğü büyülteceğini söyledi.


Panel sonrasında olayın şaşkınlığını yaşayan diğer öğrenciler, çılgın aşıkları tebrik ettiler. Diğer taraftan olaydan habersiz olduğunu belirten Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Özlem Güney, "Ben panele gelmeyecektim. Yarın sınavım vardı, ona çalışacaktım. Ama Gökhan ısrar edince kıramadım. Çok heyecanlandım. Güzel bir duygu" dedi.


Çılgın aşık Gökhan Demir ise sevgilisine evlenme teklif etmek için plan kurduğunu belirterek, "Bu konuyu hocalarıma, arkadaşlarıma bildirerek akıl aldım. Sonunda gerçekleştirdim. Bu konuyu Özlem'den saklamak için karnım yırtıldı" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER