Asayiş
  • 8.3.2012 00:57

Soğuk suya kalbi dayanmadı

Aksu Çayı kenarında piknik yaptığı sırada soğuk suya girip fenalaşan ve akıntıya kapılıp 3 gün sonra cesedi bulunan 47 yaşındaki Hüseyin Altındal'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi.
Kepez ilçesinde oturan sıhhi tesisatçı Hüseyin Altındal, geçen Cumartesi günü kayınbiraderleri Saim ve Mustafa Avcı ile birlikte Aksu ilçesindeki Aksu Çayı kenarında balık tutarak piknik yaptı. Kayınbiraderlerinin uyarılarına rağmen suya giren Altındal, aniden fenalaştı. Eniştelerinin suda dengesini kaybettiğini gören Saim ve Mustafa Avcı çaya girerek Altındal'a yardım etmek istedi. İki kardeş akıntının güçlü olmasına rağmen eniştelerini kurtarmak için büyük çaba sarfetti, ancak bilinci kapanan Altındal bir süre sonra akıntıda kayboldu.
İhbar üzerine gelen kurtarma ekipleri Altındal'ı 3 gün sonra kaybolduğu yerden 3 metre ileride beton bir bloğa takılı buldu. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Altındal'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Eniştesinin kollarında bilincini yitirdiğini belirten Mustafa Avcı, şöyle konuştu: "Suya girdikten beş dakika sonra fenalaştı. Yardım bile isteyecek gücü yoktu. Onu kıyıya çıkarmak istedim. Ancak, akıntı kuvvetliydi ellerimden kayıp gitti"
Adli tıp kurumunda otopsisi tamamlanan Hüseyin Altındal, Gündoğmuş ilçesinde bugün toprağa verildi. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:41

İLGİLİ HABERLER