Dünya
  • 18.4.2019 00:59

Şok iddia!.. Hamile eşini yakın arkadaşıyla aldattı

Sevgiliyi/eşi yakın arkadaşla aldatma olaylarına Kardashian dramalarından 'alışığız'... Peki hiç Kraliyet ailesinden, taa Kensington Sarayı'ndan böyle bir skandal patlayacağını düşünür müydünüz? Henüz netleşmemiş olsa da, -ki bence hiçbir zaman tam anlamıyla netliğe kavuşamayacak-, iddialara göre Prens William, eşi Kate Middleton'ı komşuları ve aynı zamanda aile dostları olan Rose Hanbury ile aldattı! 

Bu dedikodu nasıl çıktı?

Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis ile ilgili görsel sonucu

Aldatma dedikodusu patlamadan kısa süre önce Rose Hanbury ve eşinin, Kate ve William ile görüşmeyi kestiği haberleri çıkmıştı. Kate Middleton ile aralarında yaşanan bir sıkıntıdan ötürü bir daha görüşmemeye karar verdiklerini duymuştuk. Bunun arkasında bir 'aldatma/aldatılma' hikayesi olabileceği, bence kimsenin aklına gelmemiştir. Kraliyet'te aile hayatıyla örnek teşkil eden, üç çocuklu Cambridge Dükü ve Düşesi Kate ve William'dan bahsediyoruz yani...

Bu dedikodu nasıl çıktı?

Mutlu aile tablosu

Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis ile ilgili görsel sonucu

Kate ve William'ın çizdiği manzara, uzaktan belki de imrenerek bakacağınız güzel, tatlı ve mutlu bir aile tablosu aslında. Kate Middleton'ın adının karıştığı maksimum dedikodu, 'eltisi' Meghan ile anlaşamadığı yönündeki haberler...

Mutlu aile tablosu

Bunun dışında kendisi son derece oturaklı bir Kraliyet gelini. Böylesi bir karakterin kenardan köşeden aldatma skandalına adının karışacağını kim tahmin ederdi ki?

Bu dedikoduların kaynağı, sonradan silinen bir tweet. Giles Coren isimli İngiliz bir yazar,"Aldatma olduğu doğru, bunu herkes biliyor" içerikli bir tweet attı.

Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis ile ilgili görsel sonucu

Daha önce de Kate Middleton ve Rose Hanbury arasında tatsızlık çıktığı üzerinden yazılan haberlerde de bu konuda birkaç dokundurma vardı.

Bu tweet'ten sonra dedikodu iyice yayılıdı ve tahmin edebileceğiniz gibi her kafadan başka ses çıkmaya başladı. Sonuçta ortada bir aldatılma iddiası var! Doğruysa ne Kate Middleton'ın ne de Prens William'ın bunu kabul etmeyeceği aşikar.

Ä°lgili resim

Eğer doğruysa şaşırır mıyız?

Eğer doğruysa şaşırır mıyız?

Olaylar nasıl gelişir, boşanma davası açılır mı, açılırsa neler olur, bu konu ne kadar uzar ya da gerçeği öğrenebilir miyiz; orası muallak... Olaya şaşırsak da bir yandan "Prens William sonuçta Prens Charles'ın oğlu!" diyenler de var...

Prens Charles'ın zamanında Prenses Diana'yı nasıl aldattığını, yıllarca ne kadar çarpık bir ilişki yaşadığını düşünürsek, bu skandala 'armut dibine düşer' şeklinde yaklaşabiliriz.

 Ama ben yine de bunu çapkınlıklarıyla nam salmış Prens Harry'den beklerdim de, aile babası profilindeki Prens William'dan hiç beklemezdim!

Yeni dedikoduların da ardı arkası kesilmiyor

Ayrıca bir nokta daha var... Yine iddialara göre bu aldatılma, Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis'e hamile olduğu zaman yaşanmış ve hatta ta o zaman ortaya çıkmış. Bu, durumu daha da içler acısı hale getiriyor.

Bu aldatma hikayesiyle gözümden düşen Prens William, 'hamilelik' detayıyla beraber iyice yerin dibine girmiş oluyor...

Ä°lgili resim

"Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" derler ya, bence Kate Middleton'ın komşusu Rose Hanbury ile yaşadığı, herkesin yaşayabileceği türden normal bir sorun olsaydı, konu büyüyüp basına yansımaz, sonra da 'aldatılma' iddiasına dönmezdi. O yüzden maalesef iddia yalanlansa da, haberi yapanlara dava açılsa da, bu ilişki çoktan lekelendi.

Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis ile ilgili görsel sonucu

Aylardır dış magazini boğan Kate Middleton ve Meghan Markle meselesinden uzaklaşıp biraz da aldatılma skandalını kurcalayalım bakalım! Koskoca Kensington Sarayı'nın, Kraliyet ailesinin düştüğü hallere, uğraştığı dedikodulara bakın!..

Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis ile ilgili görsel sonucu

milliyet

Güncellenme Tarihi : 17.4.2019 23:57

İLGİLİ HABERLER