Asayiş
  • 30.4.2013 11:52

Sokakta pompalı dehşeti!..

ANTALYA'da sattığı sebzelerin parasını toptancıdan tahsil edemeyen 41 yaşındaki Yasef K., cadde ortasında pompalı av tüfeğiyle rastgele ateş açıp, büyük korku yaşattı. Motosikletli polislerin arkasından yaklaştığı Yasef K., ani bir müdahale ile etkisiz hale getirildi.

Çiftçilik yapan Yasef K., iddiaya göre sattığı sebzelerin parasını toptancıdan alamadı. Bunun üzerine sinirlenen Kurt, eline pompalı av tüfeğini alarak caddeye çıktı, rastgele ateş etmeye başladı. Olay yerine ulaşan polis, caddenin her iki tarafını trafiğe kapattı.

POLİS TÜFEĞİ ALDI

Yunus polislerinden biri, çevredekilerin korku dolu bakışları içerisinde etrafa bağırarak ateş açan eylemciye, arkasından yaklaştı. K.'nın kolunu ani bir hareketle arkaya doğru kıvıran polis, elindeki tüfeği aldıktan sonra dirseğiyle de beline vurup tek hamlede yere düşürdü. Olay yerindeki diğer polisler de Yasef K.'nın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

"Hamit adındaki toplancıya sattığım yeşilliklerin parasını alamadım" diyen Yasef K., gözaltına alındı ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis olay yerinden çok sayıda boş fişek topladı.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER