Yaşam
  • 17.10.2005 06:45

'SON SEVGİLİ' O GECEYİ ANLATTI: 'ÇOK HASSAS ELLERİ VAR!..'

Bakanın son sevgilisi Sally Anderson, hamile kalıp çocuk düşürdüğünü açıkladı. Ayrıca, ‘Görme özürlü bir erkekle yatmak mükemmel. Çok hassas elleri var’ diye de ayrıntı verdi.

BİTMEZ tükenmez aşk skandallarının kahramanı olan görme özürlü İngiliz bakan David Blunkett’in son sevgilisi Sally Anderson, News of the World gazetesine yaptığı açıklamada bakandan hamile kaldığını ancak düşük yaptığını söyledi. Anderson, hamile kalmasından sonra bakanla ilişkisinin bittiğini de belirtti.

Çalışma ve Emeklilik Bakanı Blunkett’in (59) yeni sevgilisi olarak adından son günlerde sıkça söz edilen 29 yaşındaki emlakçı Sally Anderson, ilişkileri hakkındaki çarpıcı gerçekleri pazar günleri yayınlanan News of the World’e ayrıntılarıyla anlattı. Göğsü açık resimleri gazetede yayınlanan Anderson, ‘Hükümet dairesinde çoraplarını çıkartmadan beni baştan çıkartan David Blunkett’in çocuğunu düşürdüm. Ona hamile olduğunu söylediğim gün, acı içinde uyandım. Telefonlarıma cevap vermediği için düşük yaptığımı hiç söyleyemedim’ dedi.

Sally Anderson, bakanın West End’deki evinde nasıl yattıklarını şöyle anlattı:

ÇOK HASSAS ELLERİ VAR

‘Blunkett beni balık ve kızarmış patates ile doyurdu. Hiç görme özürlü bir erkekle yattın mı? Mükemmeller. Çok hassas elleri var. Sonra seks yaparken çoraplarını çıkartmadı. Pembe g-string külotuma dokunurken ‘daha büyük külotlara alışığım’ dedi. Prezervatif kullanması hiç aramızda söz konusu olmadı.’

Blunkett’in şehir dışında bir aşk yuvası satın almayı teklif ettiğini belirten Sally Anderson’un iddialarını yalanlayan Blunkett’in sözcüsü, ‘Başından beri bu ilişkinin platonik bir ilişki olduğunu vurguladık. İddialar tamamen yalandır’ diye konuştu. Blunkett, evli yayıncı Kimberly Quinn ile yaşadığı yasak aşktan sonra geçen Aralık ayında İçişleri Bakanlığı’ndan istifa etmek zorunda kalmıştı. Blunkett, Quinn’in kendisinden çocuk dünyaya getirdiğini iddia etmiş, sevgilisi bunu yalanlamış, ancak yapılan DNA testi bakanı haklı çıkarmıştı.

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER