Gündem
  • 22.7.2004 02:03

SOSYETE PARTİSİNİ POLİS BASTI!..

Esin Maraşlıoğlu’nun önceki gece Baltalimanı’ndaki yalısında verdiği parti, yüksek sesli müzikten rahatsız olan komşusunun şikayeti üzerine polis tarafından basıldı. Gece 24.00’te eve gelen polisin müziği kapatması üzerine parti sona erdi.

Yaz partisi iyi başladı

Ünlü modacı Esin Maraşlıoğlu’nıun önceki akşam, Baltalimanı’ndaki yalısında düzenlediği yaz partisi tatsız bitti. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı partide aynı zamanda Maraşlıoğlu’nun yakın arkadaşı Rana Pirinçcioğlu’nun 40’ıncı doğum günü de kutlandı. Büyük bir titizlik içinde ve basına kapalı yapılan parti, komşuların şikayeti üzerine erken bitti.

Davetliler terk etti

Akşam saatlerinden itibaren yalıya gelip eğlenen sosyetenin ünlü isimleri, gece saat 24.00’te karşılarında polisi görünce şaşırdılar. Davet sahipleri, gece saat 02.00’ye kadar gerekli bütün izinlerin alındığını söylemelerine rağmen, çevre sakinlerinden gelen şikayet üzerine polis müdahale ederek müzik yayınını kesti.

Kanunlara saygılıyız

Keyfi kaçan davetlilerden bazıları partiyi terk etti, bazıları da müziksiz bir ortamda eğlenceye devam etti. Morali bozulan Esin Maraşlıoğlu, kapıda bekleyen gazetecilerin yanına gelerek, ‘Yüksek gürültüden dolayı çevre sakinleri rahatsız olmuş. Polis görevini yerine getirmek için geldi. Biz kanunlara karşı her zaman saygılıyız’ dedi.

Ünlü isimler davetteydi

Saat 24.00’te polisin gelmesiyle biten partiye Maraşlıoğlu’nun bir dönem birlikte olduğu Serdar Bilgili, Kaya Çilingiroğlu, Meltem Cumbul ve eşi Çağlayan Tuğal, Cem-Bettina Hakko, Seben Koçibey, Aslı Tümen, Uğurkan Erez, Ebru Güzel, Cengiz Abazoğlu, Deniz Akkaya, Aliye Simavi, Lal Dedeoğlu gibi tanınmış simalar katıldı. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:36

İLGİLİ HABERLER