Spor
  • 28.11.2009 00:25

CARLOS KİMİN KAPISINI ÇALDI?..

Ligin devre arasında Kanarya ile bağlarını koparmak için yönetimle görüşen ancak ‘ret’ yanıtı alan Carlos, son çareyi UEFA Başkanı Michel Platini’ye başvurmakta buldu. Brezilyalı, “Lütfen bana yardımcı olun” diyerek Platini’den ayrılması için devreye girmesini istedi. UEFA Başkanı ise “Sen temaslarını sürdür. Gerekirse ben F.Bahçe ile görüşürüm” yanıtını verdi.

UEFA Başkanı Platini ve Fenerbahçeli Roberto Carlos... Futbol dünyasına damgasını vurmuş iki isim... İki efsane geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptı. Birçok konuda konuşan Platini ve Carlos’un gündeminde, doğal olarak Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe’den ayrılmak istemesi vardı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle önce Carlos sonra da menajeri Dino Pasaliç görüştü.

Ancak her iki görüşmeden de bir sonuç alınamadı. Olumsuz geçen konuşmalar sonrasında kesin olarak devre arasında Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılacak olan Carlos bu kararını Platini ile paylaştı ve yaşanan gelişmeleri anlattı.

Ancak tecrübeli futbolcu kulüpten sorunsuz ayrılmak istediğini ve yapılan iki görüşmeden de sonuç alınamadığını ifade edince, UEFA Başkanı Platini Brezilyalı yıldıza güvence verdi. Platini, kendisine ailevi sebepler yüzünden Türkiye’den ayrılmak zorunda olduğunu dile getiren Carlos’a gereken yardımı yapacağını belirtti.

YILDIRIM İLE KONUŞACAK

Fenerbahçe Kulübü ve başkan Aziz Yıldırım ile iyi ilişkileri bulunan UEFA Başkanı, Brezilyalı futbolcuya problemin iki taraf arasında çözülememesi durumunda başkan Yıldırım ile gereken kolaylığın sağlanması için görüşebileceğini, bu yüzden endişe etmemesini söyledi. Roberto Carlos ayrıca Sarı-Lacivertli kulüpten devre arasında ayrılacak olmasının ardından hukuki olarak bir problem yaşanıp yaşanmayacağı konusunda da Michel Platini’den bilgi aldı.

Yaptığı bu görüşme sonrası UEFA Başkanı’ndan güvence alan 37 yaşındaki efsane sol ayak, ayrılık hazırlıklarını sürdürüyor. Yıldız futbolcu, ligin ilk yarısı tamamlanır tamamlanmaz Brezilya’ya gidecek ve bir daha da dönmeyecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:48

İLGİLİ HABERLER