Spor
  • 1.8.2011 00:28

KADERİ BU TOPLANTIYA BAĞLI

Siyah-beyazlıların teknik direktör konusunu masaya yatıracağı toplantıda üyelerin büyük bir çoğunluğunun yabancı bir çalıştırıcıdan yana görüş belirteceği öğrenildi.

Başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere, yöneticilerin büyük çoğunluğunun "Önce Tayfur Havutçu'nun durumunu bekleyelim, eğer olumsuz birşey olursa yabancı bir teknik adamla çalışmalıyız" düşüncesinde olduğu bildirildi.

Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda bu gelişmeler olurken, Cenk Gönen önemli açıklamalarda bulundu.

Oynanan hazırlık maçlarının çok verimli geçtiğini ifade eden Cenk Gönen, “Avusturya'da ve İspanya'da oynadığımız karşılaşmalar hem sistem hem de taktik açıdan eksiklerimizi görmemize yardımcı oldu. Bana göre lig başladığında bu anlamda zengin bir görünüme bürünmüş olacağız. Bence mental açıdan lige çok iyi bir giriş yapacağız” diye konuştu.

Rüştü Reçber’le aynı takımda forma giydiği için kendisini çok şanslı gördüğünü de sözlerine ekleyen Cenk, “Bence geçtiğimiz sene Rüştü ağabeyle iyi bir ikili olduk. Hakan ağabey de aynı şekildeydi. Rüştü ağabeyle rekabet etmek değil de aynı takımda yer almak önemli. Kendisiyle aynı takımda bulunmak bile benim için büyük bir şeref ve onurdur. Zaten kendisiyle aramızdaki iletişim çok iyi, kardeş gibiyiz. O'nun tecrübelerinden ve kalecilik anlayışından kendime hem saha içinde hem de dışında pay çıkarmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada 4 gün izin yapan siyah-beyazlılar çalışmalarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 15:19

İLGİLİ HABERLER