Spor
  • 4.10.2012 15:04

Melo'ya ŞOK eleştiri!..

G.Saray yöneticisi Haznedaroğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Braga karşısında alınan yenilgiyle gruptan çıkma şansını zora sokan takımın durumunu değerlendirdi. Radyospor'a katılan Haznedaroğlu, "takımda frikik atışlarını Selçuk İnan kullanmalı" dedi.

YATIRIMI ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN YAPTIK AMA...

Galatasaray'ın başarı için yatırım yaptığını söyleyen Haznedaroğlu, takımın oyunundan memnun olmadığını ifade ederek, "45 bin taraftar Galatasaray'ın galibiyeti için umutluydu ama Braga çok akıllıca oynadı. Grupta oynayacağımız daha dört maç var. Takımın eksikleri olduğu açık bir şekilde görülüyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarı için önemli oyuncular aldık. Galatasaray'dan daha iyi oyun bekliyoruz. Galatasaray gruptan çıkamazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım" dedi.

MELO'DA KUSUR VAR!

Melo'nun kötü oynadığını savunan Haznedaroğlu, "Melo'nun transferi gecikti. Bu olayda kusur kimin bilmiyorum ama Melo'nun hemen toparlanması gerekiyor. Beklentimiz geçen yılki performansını sahaya sürmesi. İyi olacak diye bekliyoruz" diye konuştu.

FRİKİKLERİ SELÇUK ATMALI

Takımın kazandığı serbest vuruşlarda Selçuk'un geçen yıla oranla bu yıl çok yetersiz olduğunu söyleyen Haznedaroğlu, bu durumun da değişmesi gerektiğini söyledi. Haznedaroğlu, "Burak ve Hamit geldi Selçuk İnan'ın performansı düştü. Takımda bu atışları Selçuk İnan kullanmalı. Geçen yıl çok iyi işler yapan Selçuk bu yıl serbest vuruşlarda bu etkisini kaybetti. Bu duruma Fatih Terim el atmalı" şeklinde konuştu. 

 

Radyospor

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:40

İLGİLİ HABERLER