Spor
  • 26.3.2007 00:04

MİLLİ TAKIM'A İKİ YENİ İSİM KATILDI

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki beşinci maçında, 25 Mart Çarşamba günü Norveç ile Frankfurt'ta karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, çalışmalarını tek antrenmanla sürdürdü.
      İlk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmanda, Yunanistan maçında forma giyen futbolcular yer almazken, diğer futbolcular, çift kale maç yaptı. Çaykur Rizesporlu futbolcu Yasin ve Galatasaraylı Ferhat, kampa bugün dahil olarak antrenmana katıldı. Yunanistan maçında forma giyen futbolcuların otelde kalarak, aktif dinlenme yaptıkları belirtildi.
      Eintracht Frankfurt takımının, Commerzbank Arena stadı yanındaki sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesi milli futbolcu Emre Belözoğlu, Yunanistan maçını değerlendirdi. Yunanistan maçında oynanan futbolun çok güzel olduğunu belirten Emre, ''Oynanan futbol çok zevkliydi. Norveç maçında da aynı şekilde oynayarak başarımızı devam ettirmek istiyoruz'' dedi. Emre kendisinin o maçta forma giymediğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
      ''Önemli olan kimin oynadığı değil. Takımın galip gelmesi. Ben veya başkası forma giymiş yada giymemiş bunun önemi yok.'' Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim kendisini bugün Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın telefonla arayarak, kutladığını söyledi.
     
     ULUSOY: ''YUNANİSTANLA EŞLEŞME İÇİN DUA ETMİŞTİM''
      (A) Milli Takımın antrenmanını izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, daha önceki Yunanistan maçlarında başkan olarak görev alamadığını belirterek, ''Son kura çekiminde Yunanistan ile eşleşmek için Allah'a dua ettim ve dualarım kabul oldu. Şimdi Norveç'i geçip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.
      Öte yandan, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın TSİ 13.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Millilerimiz, Çarşamba günü Norveç ile TSİ saat 21.00'de karşılaşacağı maç sonrası Türkiye'ye dönecek.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:43

İLGİLİ HABERLER