Yaşam
  • 20.3.2019 11:42

Survivor 19 Mart ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? 19 Mart ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 29. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor son bölümde yarışmacılar sembol oyunu, ödül oyunu oynandı. Gecenin sonunda ise Türk takımından bir kişi yarışmaya veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor 29. bölümü dün seyirciyle buluştu. Her salı akşamında olduğu gibi yarışmacılar ödül oyunu ve sembol oyunu oynadıktan sonra eleme konseyi gerçekleşti. Şimdi elenen isim merak ediliyor. İşte ayrıntılar.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Türk yarışmacılar ilk önce sembol oyununa çıktılar. Sembol oyunu büyük bir beceri ve konsantrasyon gerektiriyordu. Mücadelyi erkeklerde Yusuf kadınlarda ise Melisa kazandı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Türk ve Yunan yarışmacılar leziz bir için parkura çıktılar. Oyun baştan sona müthiş bir heyecana sahne oldu. Bir bölümde Yunan takımı atağa geçti bir bölümde Türk takımı... Bu şekilde durum 9-9'a kadar geldi. Son oyunda ise saniyelerle Yunan takımı galip geldi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununun galibi Yunanistan takımı olunca eleme adayları Türkiye takımından Atakan, Bora ve Hakan oldu. Dün akşamki SMS oylaması sonrası en az oyu alan kişi Hakan oldu ve adaya veda etti. Elenen Hakan "Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Erken bir veda oldu. Öğrenmenin yaşı yok, birçok şey öğrendim. Büşra’ya iki çift lafım var. Beni gitmeyeceğimi beyan ederek söylemişti. Onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum." dedi.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2019 12:01

İLGİLİ HABERLER