Bilim
  • 6.5.2007 00:05

TEKNOSA'DAN ALDIĞI BOZUK BİLGİSAYARI YAKTI

HÜSEYİN EFE
KÜTAHYA - Kütahya'da aldığı bilgisayarın donanım hatası verdiğini ileri süren bir vatandaş, bilgisayarını aldığı firma önünde benzin dökerek yaktı.


Alınan bilgiye göre, Mustafa Vurucu (34) adlı şahıs, Zafer Meydanı'nda elektronik eşya satışı yapan Teknosa firmasından yaklaşık bin YTL'ye bir bilgisayar satın aldı.

Aldığı bilgisayar kasasında donanım hatası olduğunu iddia eden Vurucu, hatanın düzeltilmesi için kendisinin 3 aydır oyalandığını öne sürdü. Vurucu, hata sebebiyle Teknosa'yı tüketici haklarına şikayet ettiğini belirtti. Mustafa Vurucu, açıklamasının ardından bilgisayarı üzerine benzin dökerek ateşe verdi.

Bu arada, bazı vatandaşlar protestocu Vurucu'ya destek verdi. Bir anda alevlere teslim olan bilgisayar, mağaza çalışanları tarafından söndürüldü. Elektronik eşya satışı yapan firma yetkilileri, bilgisayar kasasını ateşe verip olay yerinden ayrılan Mustafa Vurucu'dan şikayetci oldular. Olay yerine gelen polis, mağaza yetkikilerinin ifadesini alırken, protestocu Vurucu'nun da ifedesini almak için araştırma başlattı.


Teknosa yetkilileri, yaşanan şaşırtırıcı eylem karşısında kendilerine yöneltilen sorulara, asıl hatanın kullanıcıdan kaynaklandığını savundu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:27

İLGİLİ HABERLER