Ekonomi
  • 2.9.2004 16:14

TELSİM, OLASI MARMARA DEPREMİ’Nİ CEBIT BİLİŞİM FUARI’NDA GÜNDEME GETİRİYOR

Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Karadeniz Toplantı Salonu’nda, 3 Eylül Cuma günü saat 17:00’de gerçekleştirilecek olan söyleşiye, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Telsim Teknik ve Kalite Koordinatörlüğü Şebeke İşletme Mühendisliği Direktörü Temel Turan ile Telsim Asya Transmisyon Müdürü Servet Ejder katılacak.

 

Marmara’da beklenen ve özellikle İstanbul’da etkisinin büyük olacağı düşünülen deprem ile ilgili tüm soruların yanıtlanacağı söyleşide ayrıca, Telsim'in 17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara Depremi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar ve Telsim şebekesinin bir deprem riskine karşı aldığı önlemler hakkında bilgi verilecek.

 

Marmara Depremi’nden sonra, deprem bölgesinde servis hizmetini 24 saat içerisinde yeniden sağlayan Telsim, sergilediği üstün performans nedeniyle Uluslararası GSM Birliği’nin (GSM Association) 2 Şubat 2000 tarihinde Cannes’da gerçekleştirdiği toplantıda, “GSM’in Toplumsal Yararları” kategorisinde ödül almıştı. Bilim ve teknolojiden yararlanarak en büyük doğal felaketlerin bile en az zararla atlatılabilceğine inanan Telsim, büyük depremin ardından teknik altyapısını daha da güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

“Olası Marmara Depremi ve Haberleşme” Söyleşisi

Tarih

:

03 Eylül 2004, Cuma

Saat

:

17:00

Yer

:

Fuar ve Kongre Merkezi Karadeniz Toplantı Salonu

Katılımcılar

:

·         Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu <ı style="mso-bidi-font-style: normal">(İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi)

·         Temel Turan <ı style="mso-bidi-font-style: normal">(Telsim Teknik ve Kalite Koordinatörlüğü Şebeke İşletme Mühendisliği Direktörü)

·         Servet Ejder <ı style="mso-bidi-font-style: normal">(Telsim Asya Transmisyon Müdürü)

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:51

İLGİLİ HABERLER