Spor
  • 1.2.2007 00:00

TİGANA KEYİFTEN DÖRT KÖŞE!..

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Vestel Manisaspor karşısında ortaya koydukları oyundan çok memnun olduğunu söyledi.
     Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, ''Oyunun kalitesi de çok yüksekti. Elemek için önemli bir adım attık. İkinci maçta bir gol daha atarsak, bizim için daha iyi olur'' dedi.
     Kısa zamanda iyi dinlenmeye çalışacaklarını belirten Tigana, ''Birçok oyuncumuz darbe aldı. Pazar günü umarım hepsi aramızda olur. Artık yarından itibaren lig maçımıza konsantre olmaya çalışacağız'' diye konuştu.
     Öte yandan kulüp doktoru Ayhan Optur, hastaneye kaldırılan Nobre'nin MR'ının çekildiğini, sonucu alınınca bu futbolcunun durumunun belli olacağını söyledi.
     Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bu akşam savunmada çok hata yaptıklarını ve hakettikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.
     Yanal, maça savunmada yaptıkları hata sonucunda gol yiyerek başladıklarını kaydederek, ''Daha sonra yine bir hata yapıp 2. golü yedik. İkinci yarının başında da gol yenince, oyun tamamen koptu'' dedi.
     Beşiktaş'ı kutlayan Yanal, ''Beşiktaş'ın gücünü ve oynadığı futbolu alkışlamak lazım. Çok pozitif bir oyun anlayışları vardı'' açıklamasını yaptı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:27

İLGİLİ HABERLER