Spor
  • 29.4.2007 21:15

TİGANA: "TÜM OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUZ"

SİVAS - Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, ''Tüm oyuncularımızı kutlamamız lazım, çünkü son terlerine ve güçlerine kadar sahada birbirlerine destek oldular'' dedi.
     Tigana, son dakikada attıkları golle galip geldikleri Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazandıkları bu galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti.
     Çok zor bir maç olduğunu ifade eden Tigana, ''Fenerbahçe'ye karşı çok zor bir maç oynamıştık. Biliyorsunuz uzatmaya da gitti. Bildiğiniz gibi iki buçuk güne yakın bir dinlenme şansımız vardı, bu da kolay bir şey değildi'' diye konuştu.
     Bir buçuk günlük dinlenme süresinden sonra Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Tigana, ''Tabii ki her zaman spor kuralları içinde. Çünkü bayağı bir tahrik var. Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Kuralları var, bu kurallara herkes uymayı bilmeli. Rakibe de saygı göstermeyi bilmeli. Tabii ki her şey sahada olur, sahada biter. Önemli olan sahadaki başarı'' diye konuştu.
     Sivasspor'un çok iyi bir takım olduğunu anlatan Tigana, ''Sivasspor bizi bayağı endişelendirdi, çok iyi bir takım. Çok güçlüydüler'' dedi.
     Tigana, şöyle devam etti:
     ''4 maçımız kaldı. Bunları da sonuna kadar, son dakikasına kadar bırakmayacağız. Tabii kupada da final oynayacağız. Geçen sene Fenerbahçe gibi yapmayacağız. Çünkü sonuna kadar getirip hiçbir şey alamadan döndüler. Kulüpte herkesin konsantre olup bu son dönemi çok iyi geçirmesi lazım. Tabii ki başarıyla hep beraber mutlu olacağız.''
     Ali Güneş'in PAF takımına gönderdiği şeklindeki haberlerin doğru olup olmadığının sorulması üzerine Tigana, ''Evet, Ali Güneş'i PAF'a gönderdim. Üçüncü keredir deplasman öncesi gelmek istemiyor. Aşağı yukarı 120'ye yakın idmana çıkmadı. Antrenmanlarda pek samimi değil. (Tekmelik giy) dediğimde bile onları takmıyor, dinlemiyor beni. Ben bir profesyonelim ve tamamen profesyonel oyuncularla çalışırım. Profesyonel gibi hareket etmeyenler olunca da tamamen kaybetmek istemesem bile bir süre uzaklaştırırım. Ama idrak ederse bunu tabii ki geri alırım. Birçok oyuncu için bunu yaptım.'' Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER