Spor
  • 21.12.2015 23:40

Timsah Arena açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadyumu’nun açılış törenine katıldı. Erdoğan, ünlü isimlerin yer aldığı açılış maçının başlama vuruşunu yaptı.

Stadyuma eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyük sevgi gösterileri ile karşılandı. Stadyumun açılışına 41 bin dolayında seyircinin katıldığı açıklandı.

“BURSASPOR, ŞU ANDAKİ KADROSUYLA DAHİ BULUNDUĞU SIRAYA LAYIK DEĞİL”

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’nın bu güzel insanlarını daha fazla bekletmek istemedğini belirterek, şöyle konuştu:

“Fakat mutluyum. Bursa, şanına yakışır böyle güzel bir stadyuma sahip oldu. Çünkü Bursaspor, sıradan bir kulüp değil. Bursaspor, şampiyonluğu yaşamış bir kulüptür. Şampiyona da böyle bir stadyum yakışırdı. Altyapınızı gezdim, gördüm, ve güçlü bir altyapıya sahip olan Bursaspor, şu andaki kadrosuyla dahi bulunduğu sıraya layık değil. İnanıyorum ki bu kadro, yaptığı bu son değişiklikle Hamza hocayla birlikte çok daha farklı bir yere gelecektir. Tarafsızım, onu da söyleyeyim. Ama size inanıyorum. Bu seyirci sabırla Bursaspor’un layık olduğu yere çıktığını görecektir. Bursaspor’a başarılar dilerken aman ha, birliğinizden, beraberliğinizden taviz vermeyin diyorum. Bizim biliyorsunuz 4 tane başlığımız var. Tak millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak.”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:07

İLGİLİ HABERLER