Ekonomi
  • 17.6.2006 11:29

TOKİ BAŞKANI MÜTEAHHİT'E KIZDI :ANASINA AVRADINA MI SÖVEYİM?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Eskişehir'de 644 konutun tamamlanamamasından sorumlu tuttuğu müteahhit Abdullah İşcan'ı topluluk önünde azarladı. Hak sahipleriyle toplantı yapan Bayraktar, İşcan'ı göstererek "Ne yapalım? Anasına avradına küfür mü edelim? Adamı gebertelim mi? Adam yapamamış. Sözleşmeyi feshedeceğiz. Canı cehenneme, hiç umrumda değil" dedi.
Bayraktar, AKP'li Tepebaşı Belediyesi ile birlikte 2 yıl önce yaptırdıkları Sıraevler Toplu Konut inşaatında incelemelerde bulundu.

'Güvenimiz kalmadı'
Geçen ay hak sahiplerine teslim edilmesi gereken toplu konut alanında incelemelerde bulunan Bayraktar, Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu'yla 644 hak sahibinin şikâyetlerini dinledi. Hak sahipleri, "TOKİ'ye güvenimiz kalmadı" dedi.
Müteahhitin sorumlu olduğu yanıtını veren Bayraktar da, önce İşcan'ı göstererek sözleşmeyi fesh edeceklerini açıkladı, ardından şunları söyledi: "Müteahhit de burada. Ne yapalım şimdi? Müteahhitin anasına avradına mı küfür edelim? Müteahhit yapmamış. Müteahhitle anlaşmayı fesh edeceğiz, bir kuruş da ödemeyeceğiz. Kendisine iyi niyet gösterdik, beceremedi. Şimdi canı ceheneme."
Bayraktar'ın konutları zamanında bitirmediği için hakaret gibi sözler sarfettiği müteahhit İşcan da konuşmayı "talihsizlik" olarak nitelendirdi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:48

İLGİLİ HABERLER