Gündem
  • 25.8.2009 00:01

TOPTAN: 'YENİDEN AKTİF SİYASETE DÖNDÜM!..'

TBMM eski Başkanı, AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, 2 senelik aradan sonra yeniden faal siyaset içerisine girdiğini söyledi.


Toptan, önce geçen hafta düğün salonu inşaatında inceleme yaparken, merdiven altındaki beton kalıbın çökmesi sonucu 6 metre yükseklikten düşerek yaralanan Çaycuma İlçesi Perşembe Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Burhan Alibabaoğlu’nu, tedavi gördüğü Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Daha sonra annesi Saadet Toptan'ı evinde ziyaret eden Toptan, buradan AKP Zonguldak İl Başkanlığı'na geçti.


Partililerle görüşen Toptan, 2 senelik bir aradan sonra yeniden faal siyaset içerisine girdiğini söyledi. Gazetecilerin sorularını, “Ben Zonguldak milletvekiliyim. Yerel sorulara cevap veririm. Genel sorulara vermem” diyerek yanıtsız bırakan Toptan, Zonguldak’ın 7 yıl içinde merkezi hükümetin ve yerel yönetimlerin imkanlarından en fazla yararlanan illerin başında geldiğini söyledi. Kentin iki önemli projesinden Zonguldak Havaalanı’nın hizmete girdiğini kaydeden Toptan, Filyos projesiyle ilgili de çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, şöyle dedi:


“Bölgenin haritası çıkarıldı. Acele istimlaklara başlandı. Bu yerin arazi tahsisleri için de her türlü çalışma, Başbakanlık Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilmektedir. Artık Filyos Vadisi Projesi’nde dönülmez, vazgeçilmez, ihmal edilemez bir noktada olduğumuzu çok iyi bilmekteyiz. Orada yeni bir şehir, sanayi kenti ortaya çıkacaktır. Filyos projesi Zonguldak’a ve bölgemize çok iyi hizmetler yapan önemli bir proje olacaktır.”

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER