Spor
  • 25.10.2013 08:49

Toraman futbolu bırakıyor mu ?

Ömer Güvenç’e konuşan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı: "Bana henüz 'A2 takımıyla çalışacaksın' diye bir tebliğ gelmedi. Geldiğinde tabii ki kurallara
uyar, A2 ile antrenmanlara çıkarım ve Ocak ayını beklerim. Bu yaşta futbolu bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum."

Eğer Beşiktaş bu kararda ısrarcı olursa hiç istemediğim halde başka takımda futbol hayatıma devam ederim.

Sezer 2-3 haftadır havalara girmişti. Antrenmanda başta Muhammed olmak üzere diğer genç oyuncularımıza yerli yersiz, haksız tepkiler gösteriyordu. Ben de bu nedenle Sezer’i birkaç kere uyardım. Uyarmasaydım bu sefer genç arkadaşlarım yüzeme söylemeseler de aralarında, ‘Ya sen ne biçim kaptansın! Adam bizi sözleriyle eziyor sesini çıkarmıyorsun’ derlerdi. Yani onların gözünde hiç bir otoritesi olmayan bir kaptan durumuna düşerdim. Kısacası ‘Sinek 2’li’ olurdum. Hiçbir zaman ‘Sinek 2’li’ olmadım ve olmam da. Şunu da açıklıkla ve üzülerek söyleyeyim ki, yönetim haklı olduğumu bildiği halde arkamda durmadı.

‘FUTBOLU BIRAKMAM’

Bu konuda yüzde 1 bile suçum olsa, hatalı olduğumu bilsem, hem yönetimden hem takım arkadaşlarımdan hem de teknik heyetten defalarca özür dilerdim ama hiç suçum yok. Yani kurunun yanında yaş da yandı. Ben takım kaptanıyım. Bazı şeylere tabii ki müdahale edeceğim.

 

Ömer Güvenç / VATAN

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER