Spor
  • 2.10.2008 03:06

TRABZON EFSANESİ GERİ DÖNDÜ...

Süper Lig'de 4 yıl aradan sonra zirveye oturan Bordo- Mavililer'de yeni transfer Gökhan Ünal'ın performansı parmak ısırttırıyor. Tecrübeli futbolcu 5 hafta sonunda 3 kez ağları sarsarken, Gökhan'ın gol attığı her maçı Trabzonspor 3 puanla tamamladı.
Sezon başında Kayserispor'dan transfer edilen Gökhan Ünal performansıyla Bordo-Mavili formanın hakkını veren isimlerden biri olmayı başardı. Mücadeleci oyunu ve golcü kimliğiyle Gökhan kısa sürece taraftarın gönlünü fethetti. 2 sezon öncesinin gol kralı olan Gökhan'ın başarılı performansıyla Trabzonspor'da 4 yıl aradan sonra Süper Lig'de en üst basamağa kuruldu.
KRAL ATIYORSA SORUN YOK
Ligde 5 hafta sonunda 13 puana ulaşan Trabzonspor, Gökhan Ünal'ın gol attığı 3 maçı da kazandı. Gökhan ligin açılış maçında Trabzon'un Ankaraspor'u 2- 0 yendiği maçta ikinci golü, 4. haftada Denizlispor'u 1-0'la geçerken tek golü, 5. hafta ise Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederken üçüncü golü kaydetmişti. Gökhan Ünal gollerine devam edeceğini ancak şampiyonluğun daha önemli olduğunu söyledi.
BORDO-MAVi CEHENNEM
Son yıllarda evinde birçok maç kaybeden ve ligden erken kopan Trabzonspor kimlik değiştirdi. Bordo-Mavililer şampiyonluklara ulaştıkları geçmiş yıllardaki gibi Avni Aker'de yenilgi nedir unuttu. Karadeniz fırtınası geçen sezon 19. haftadan beri sahasında oynadığı 10 maçın 7'sinden galibiyetle ayrılırken 3'ün de ise berabere kaldı.
HER MAÇ DOLACAK
En son G.Birliği OFTAŞ'a 2-1 kaybeden Trabzonspor evinde Bursa, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizli, F.Bahçe, Ankaraspor ve Antalya'yı puansız gönderirken, Manisa, G.Birliği ve Beşiktaş'la oynadığı maçlarda eşitliği bozamadı. Trabzonlu taraftarlar "Biz yağmur çamur demeden stadı dolduracağız, içeride her maçı kazanıp şampiyon olacağız" diyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER