Spor
  • 5.6.2012 00:55

Trabzon'da yüksek gerilim var!..

Kore'de bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş'in, "Yeni sezon için henüz karar vermedim" sözünden sonra Başkan Sadri Şener'in, "Şike davasında ter dökerken bile Şenol Güneş beni arama gereği duymadı" atışmasıyla başlayan gerilim Trabzon'da kaygıyla izleniyor.
Sezonun bitimiyle şike davası sürecinde yaşanan mahkemeler ve başkan Sadri Şener'in yalnız bırakıldığını açıklaması Trabzonspor'da rüzgarlar estirirken belirsizlikler sürüyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve devam edip etmeyeceğini henüz söylememesi, teknik ekibinde değişiklik yapıp yapmayacağı, transferde henüz somut adımların atılmamış olması ve Burak Yılmaz transferi Trabzonspor'un gündemini meşgul ediyor.

Bütün bu gündem maddeleri çözüm beklerken, bordo-mavili takımda transfer komitesinin bir numaralı ismi Asbaşkan Nevzat Şakar artık tamamen transfere odaklandıklarını söyledi.

Şakar, şike davası nedeniyle transfere çok zaman ayıramadık,  transfer komitemizle durum değerlendirmesi yapıp çalışmalara başlayacağız. Hocamızın istediği mevkiler için belirlediğimiz oyuncularla pazarlıklara başlayacağız" diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor taraftarı da bordo mavili yönetimden biran önce takımı hedeflerine taşıyacak transferleri yapmasını bekliyor.

Son günlerde Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş arasında medyaya yansıyan gerginliğin biran önce son bulup transfer çalışmalarının başlamasını isteyen taraftarlar, yaşanan belirsizliklerin de ortadan kaldırılmasını istedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Güney Kore'de yaptığı "henüz kararımı vermedim" açıklaması dikkat çekerken, bordo mavili taraftarlar Güneş'in kesinlikle takımın başında kalmasını istiyor.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:32

İLGİLİ HABERLER