Spor
  • 28.5.2013 14:50

Trabzonspor Başkanı mazbatasını aldı

TRABZONSPOR’un olağanüstü genel kurulunda 1571 oy alarak başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu, mazbatalarını alarak resmen görevine başladı.

YENİ YÖNETİMİN ZAMANINDA GELMEMESİNE ALKIŞLI PROTESTO

Bugün saat 11.00’da başlayacağı duyurulan mazbata teslim törenine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi zamanında gelmedi. Teslim töreni için gelen eski yöneticiler ise bu duruma tepki gösterdi. Eski Asbaşkan Nevzat Şakar, bu nedenle yaptığı konuşmada İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarını kutladığını belirtti, "Başarılar diliyorum. Diğer adaylara da bundan  sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Biz Trabzonspor’un yanındayız. Bundan sonra da yanında olacağız. Herkese teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum" dedi. Nevzat Şakar ve eski yöneticiler, yeni yönetimin geç kalmasını alkışlar eşliğinde protesto ederek toplantı salonunu terketti.

30 DAKİKA SONRA

Hacıosmanoğlu ve ekibinin yaklaşık 30 dakikalık gecikmeyle tesislere gelmesi sonrasında mazbata devir teslim töreni başladı. Genel Kurul Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, sicil, arşiv ve denetleme kurulu üyeleriyle, yeni yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende bir konuşma yapan bordo mavili takımın 15'inci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

"İLKELİ DURUŞUMUZ SPORTİF BAŞARIYLA SONUCA ULAŞACAK"

"Kulübümüzün başarıları yakalaması adına önce ilkeli duruş, sonra sportif başarı ile sonuca ulaşacağımıza eminiz. Bugüne kadar sergilemiş olduğumuz tutum ve davranışları bundan sonra Trabzonspor kulübüne yakışır şekilde eyleme dönüştürme zamanıdır. Takımımızı inşallah özlenen ve beklenen günlere taşıyacağız."

Daha sonra mazbata teslim töreni yapıldı. Yönetim kurulunun ilk toplantısında görev dağılımı yapılacağı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:56

İLGİLİ HABERLER