Spor
  • 12.10.2005 02:33

TRABZONSPOR'DAN GÖKDENİZ'E İDMAN İZNİ...

Trabzonspor yönetimi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 10 ay ceza alan Gökdeniz Karadeniz'in antrenmanlara çıkmasına izin verdi. Önceki gece Başkan Atay Aktuğ, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ve yönetim kurulu üyelerinden özür dileyen Gökdeniz'in Samsunspor maçından sonra idmanlara çıkmasına karar verildiği belirtildi. Gökdeniz’in ilk etapta takımdan ayrı olarak antrenman yapacağı ifade edildi.

Milli futbolcunun Başkan Aktuğ ve teknik direktör Halilhodziç'e “1,5 aydır futbol oynamadım. Futbolu çok özledim. Takımımda futbol oynamaya devam etmek istiyorum.” dediği, Boşnak teknik adamın ise Gökdeniz'in antrenmanlara çıkmasına sıcak bakarak, “Kendisine şans vermek lazım.” dediği öğrenildi.

Kulüp Başkanı Atay Aktuğ'un da Gökdeniz'in Trabzonspor'un oyuncusu olduğunu belirterek, “Gökdeniz, hata işledi ve cezasını çekecek. Gökdeniz'i kazanmak istiyoruz." diyerek yıldız futbolcunun idmanlara çıkmasına izin verdiği belirtildi. Bu arada Gökdeniz'in 10 aylık cezanın düşürülmesiiçin bugün Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunacağı bildirildi. Gökdeniz'in, askere gitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı da ifade edildi. Bu arada kasıklarından sakatlığı bulunan ve tedavi için İtalya'ya giden Fatih Tekke’nin sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi.Sakatlığı devam eden Szmykowiak ise dün kondisyon salonunda çalıştı. Öte yandan yönetim iki basın mensubuna tesislere girme yasağı koydu.

Gökdeniz takımla birlikte antrenmana çıkmalı mı ?

Altan Tanrıkulu (Hürriyet)

Gökdeniz'in takımla birlikte idmanlara çıkması bence yanlış olur. Trabzonspor’un tesislerini Gökdeniz'e açıp idman yapmasına izin vermesi daha doğru. Ama takımla birlikte idmana çıkmasına izin vermek, diğer oyuncuları olumsuz etkiler. Gökdeniz’i vicdanını temizlemesi açısından bir süre daha takımdan ayrı tutmak gerekir.

Yiğiter Uluğ (Vatan)

Bu tür cezaların idman için verilmediğini düşünüyorum. Buna en yakın örnek milli atlet Süreyya Ayhan. Ceza aldı ama idmanlarına devam ediyor. Yani ceza aldınız diye spordan kopamazsınız! Gökdeniz'e verilen ceza, toplumdan soyutlamak için verilmedi. Onu tekrar kazanıp, Türk sporuna katkıda bulunması için ceza verildi.

/İbrahim Şahin - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER