Spor
  • 7.10.2005 01:54

'TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK POTASINA GİRMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM...'

Son günlerde sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor'un daha önce her konuda anlaşma sağladığı ve sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi ve buradan da Trabzon'a geçti.

PSG'den ayrılışıyla ilgili Türk basınında yer alan ‘vergi kaçırma ve Boşnak futbolcuları değerinin üzerinde transfer etme' gibi asılsız haberlerden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Boşnak teknik adam, kariyerinin başarılarla dolu olduğunu hatırlatarak disiplinli bir çalışmayla Trabzonspor'da da aynı çizgiyi yakalamaya çalışacağını ifade etti.

Disiplini seven bir insan olduğunu ve bunun için de görünüş itibarıyla herkesin kendisini sert mizaçlı bulduğunu söyleyen başarılı hoca, “Takımın son halini pek beğenmedim. Özellikle G.Saray maçında takım oyunu oynayamadılar ama yetenekli oyunculara sahip olduğu kanaatine vardım. Trabzonspor’un kısa zamanda şampiyonluk potasına girmesi için çalışacağım.” şeklinde konuştu. Sezon sonuna kadar Trabzonspor’la anlaştığını belirten Halilhodziç'in Fransa'dan dönüşünde beraberinde çok sayıda Fransız gazeteci ve televizyoncunun bulunması dikkat çekti. Boşnak çalıştırıcı Fransız basın mensupları ile birlikte aktarmalı olarak İstanbul'dan Trabzon'a gitti.

Bu arada yurt dışında olmasına rağmen takımla ilgili çalışma programını şu anda takımı çalıştıran Mustafa Akçay'a ileten Halilhodziç'in bugün saat 08.00'de bütün futbolcularla tesislerde bir toplantı yapması bekleniyor. Vahid Halilhodziç ilk olarak hafta içinde takımı çalıştıran Mustafa Akçay ve yardımcı antrenörlerle bir görüşme yapacak.

Halilhodziç'in yerine takımı çalıştıran altyapı koordinatörü Mustafa Akçay, Bordo-Mavili takımın antrenmanını dün son kez yönetti. Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da antrenmana izinli olan Erdinç, Milli Takım kamplarında bulunan Adem Koçak, Jun, Hüseyin ile sakatlıkları bulunan Fatih ve Szmykowiak katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Volkan, Kürşat, Emrah, Ufukhan ve Lee Young ise koşu yapmakla yetindi.

Bordo-Mavili futbolcular, kondisyon hareketlerinin ardından iki takım halinde dar alanda pas çalışması ve kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yaptı. Dar alanda pas çalışması yapılırken ikili mücadele sırasında İbrahim Ege ile Tayfun birbirleriyle tartıştı. İki futbolcunun arasındaki gerginlik daha fazla büyümeden arkadaşlarınca önlendi.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş'in yerine Halilhodziç'i göreve getirerek biraz nefes alırken, muhalefet de olağanüstü kongre için imza toplamaya başladı. Eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu, 600 imza toplayıp kongre kararı için çalışmalar yapıyor.

/Ahmet Uykan, İbrahim Şahin - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER