Yaşam
  • 12.1.2007 16:02

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN KADININ CENAZESİ PROTESTOYA DÖNÜŞTÜ

SAKARYA - Adapazarı'nda tünel geçit çıkışında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı kadının cenazesi protestoya dönüştü.

Dün öğle saatlerinde Adnan Menderes Caddesi üzerinde yeni yapılan alt geçit çıkışında meydana gelen trafik kazasında Serdar Şölen (20) idaresindeki 54 DZ 244 plakalı kamyonet yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hayriye İyigöz'e (73) çarpmış ve yaşlı kadın kaldırıldığı Toyota-Sa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.


Kazada hayatını kaybeden Hayriye İyigöz için bugün Kavaklı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazından önce vatandaşlar hazırladıkları pankartları kaldırarak protesto gösterisi yaptı. Hayriye İyigöz'in naaşı, cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından vatandaşların omuzunda, hayatını kaybettiği Adnan Menderes Caddesi'ne getirildi.

Ellerinde taşıdıkları pankartlarla ve Hayriye İyigöz'ün naaşıyla birlikte yaklaşık 200 metre yürüyen vatandaşlar, sık sık kazaların yaşandığı caddede önlem alınmamasını protesto etti. Vatandaşlar sessiz bir şekilde naaşı, Kavaklı Camii'nden Adnan Menderes Caddesi'ni takip ederek, Gima kavşağına kadar getirdi. Daha sonra naaşı cenaze arabasına konulan Hayriye İyigöz, Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:06

İLGİLİ HABERLER