Yaşam
  • 21.3.2008 13:49

TUBA ÜNSAL, "PLAJDA" FİLMİNİN AFİŞİNDEN ŞİKAYETÇİ

REFİK FİDAN
BURSA - Korupark Alışveriş Merkezi tarafından hediye edilen otomobillerin anahtarlarını sahiplerine teslim eden ünlü oyuncu, program sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Rol aldığı "Plajda" filminin afişiyle ilgili sorular üzerine Ünsal, "Plajda filminin afişindeki popo resmine karşıyım. Bizim filmimiz diye burada savunmayacağım. O kocaman poponun bizden daha fazla olması hoş değil. Biz zaten film çıkmadan önce söyledik. Nihayetinde yapımcımızın kararıdır. Parayı veren, yatırım yapan odur. Kimsenin
ona karışmaya hakkı yok. Sadece biz fikrimizi söyledik. Biz zaten bu işin yapım bölümünü bilen insanlar değiliz. İşin doğrusu, biz kendimizi düşünerek hareket ettik. Tabii ki filmin nasıl satılacağını bilen yapımcıdır. Bana sorarsanız o popo olmasaydı çok daha fazla insan izlerdi" dedi.
Filmin gayet iyi gittiğini ifade eden Ünsal, "Gişesi de iyi. Bu kadar çok emek vererek yaptığımız bir işin halkla bu kadar güzel buluşması beni mutlu ediyor. Recep İvedik tabii ki fazla izleniyor. Biz ayda yılda bir kere sinema izliyoruz. İnsanlar haklarını Recep İvedik'ten yana kullandıkları için tabii ki izleyici sayımızda azalma oldu. Genel bakmak lazım, milyonlarca izleyicinin bir filmi izlemesi çok güzel. Çünkü bu meslek bir havuzdan besleniyor. Onlar kazanıyor, vergilerini ödüyorlar ve o vergilerle
Kültür Bakanlığı yeni projelere imza atıyor" diye konuştu.
Bir gazetecinin filmde çok küfür olduğu sorusuna ise Ünsal, "Halkımız doğal şeyleri seviyor. Biz hayatımızda hiç küfretmiyor muyuz? Böyleymiş gibi yapmanın bir anlamı yok, biz zaten böyleyiz, özümüzü inkar etmeye gerek yok. Böyle bir halkız, yeri geldiği zaman bir kamyon dolusu küfrederiz. Bunu doğal ve sempatik karşılarız. Aman küfür var izlemeyelim, bilmem ne, öyle kırıtmalara gerek yok yani. Zaten beğenmeyen küçük oğlunu almasın" cevabını verdi.
Sanat için rolü neyi gerektiriyorsa yapabileceğini söyleyen Tuba Ünsal, "Sanat için, yaptığımız iş için günlerce uykusuz kalıyoruz. Ben ailemi görmüyorum. Emek veriyoruz, gözyaşı döküyoruz, yıpranıyoruz. Soyunmak, vücudunun orasını burasını göstermek işin çok kısa bir parçası. O yüzden insan yaptığı işe saygı duymalı. Rol gerektiriyorsa bizim bunu yapmamız lazım" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:55

İLGİLİ HABERLER