Yaşam
  • 28.5.2006 16:00

TUĞBA EKİNCİ'DEN SÜPER FOTOĞRAFLAR

Kral TV ödül gecesinde beklediği ödülü Yıldız Kaplan'a kaptıran Ekinci, sahneye fırlayıp sonuca tepki gösterdiğine de pişman değil.

Seksi şarkıcı her ne kadar "Tepkim Yıldız Kaplan'a değildi" dese de, yaptığı açıklamalar bu kavganın kolay kolay bitmeyeceğini gösteriyor: "Ona zurnanın son deliği dedimse ne olmuş? Seksi şempanze desem daha mı iyi olacaktı!".

Seksi şarkıcı GALA'ya şu açıklamalarda bulundu: "Kral TV gecesine açıkçası ödül beklentisiyle gittim. Sadece ben değil, birçok sanatçı dostum ve vatandaş da aynı beklentideydi. Benim sitemim Yıldız Kaplan ya da şarkısının bestecisi Şehrazat'a değil. Benim kızdığım nokta, Kral TV'nin organizasyonu işi bilen bir firmaya vermemesi. Zaten herkes bu durumdan şikayetçiydi.

Şu an çıkın sokağa, herkes benim şarkımı ezbere biliyor: çocuklar dahil. Denemesi bedava. Bir de çıkıp Yıldız Hanım'ın şarkısını sorun, kaç kişi biliyor bakalım! Buna da tabi ki tepkili olacaktım. Ayrıca ona "Zurnanın son deliği" dedimse ne olmuş? Seksi şempanze desem daha mı iyi olacaktı".

 

 

(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER