Spor
  • 26.8.2009 03:30

TUNCAY YUVAYA DÖNÜYOR...

Asbaşkan Mahmut Uslu'nun görüştüğü İngiliz kulübü, yıllık maliyeti vergilerle 5,2 milyon Euro'yu bulan Tuncay'ı Fener'e kiralık vermeyi kabul etti. Sarı-Lacivertli kulüp, yıldız futbolcuya yıllık kazancı olan 3,2 milyon Euro ödeyecek.

Fenerbahçe, Tuncay Şanlı transferinde geri sayıma başladı. Görüşmeleri bizzat Asbaşkan Mahmut Uslu'nun sürdürdüğü İngiliz Middlesbrough kulübü maliyeti vergilerle birlikte 5,2 milyon Euro'yu bulan Tuncay'ı F.Bahçe'ye kiralık vermeyi kabul etti. 10 milyon Euro'luk bonservisi nedeniyle Avrupa'da başka bir takıma gidemeyen Tuncay'ın da yuvaya dönmeyi kabul ettiği belirtiliyor.

KİRA BEDELİ YOK...
F.Bahçe, Tuncay'a Middlesbrough'da kazandığı yıllık 3,2 milyon Euro'yu verecek ancak kira bedeli ödemeyecek. Bu arada Tuncay'ın Fener'in teklifini kabul etmesine rağmen transferin son günü olan cumaya kadar süre istediği de belirtiliyor. Tuncay'ın Liverpool ve A.Villa ile temasının devam ettiği ancak bu kulüplerin 10 milyon Euro gibi bir bonservisi ödemeyeceği ifade ediliyor. M.'brough, Tuncay'ı F.Bahçe'den başka bir takıma kiralık vermeyi kabul etmiyor...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER