Dünya
  • 3.12.2012 23:21

Türk işadamının jesti İngilizleri şoke etti...

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in özel törenlerde bindiği atlı arabadan kiralayan işadamı Londra’da trafiği kilitledi.

Hüseyin Özer, geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle dünya evine girdiği Kübra Özer’le evliliklerinin birinci yılını peri masalını andıran bir törenle kutladı. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in özel törenlerde bindiği beyaz atlı faytonların benzeriyle Londra turu yapan Özer çiftini, Kraliçe 2. Elizabeth ile eşi Philip zanneden yerli ve yabancı turistler, hatıra fotoğrafı çektirmek için bir birleriyle yarıştılar.

Özer çiftinin programı başkentin Mayfair semtindeki ikametgahından beyaz atlı faytonla başladı. Güzergah boyunca yerli yabancı turistlerin fotoğraf çekerek büyük ilgi gösterdiği çiftinin fayton yolculuğu, Buckingham Sarayı, Trafalgar Meydanı, Piccadilly Circus ve Oxford Circus yönünde Özer Restorant’ta son buldu.

Burada düzenlenen resepsiyona Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Liberal Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Simon Hughes, Barones Meral Ece, İşçi Parti Milletvekili Joan Ryan, Londra Kültür ve Turizm Muşaviri Tolga Tüylüoğlu, Basın Müşaviri Emin Tuğrul, Basın Ateşesi Ahmet Duran, Türk-İngiliz Gazeteciler Birliği Başkanı Alpaslan Düven ve Türk basının Londra temsilcilerinin yanı sıra Özer çiftinin İngiliz milletvekilleri ile birlikte Türk toplumundan yakın dostları katıldı.

Ünlü işadamı Hüseyin Özer, resepsiyonun açılışında yaptığı konuşmada, eşi Kübra Özer’le mutlu geçen evliliklerinin birinci yılını kutladıklarını söyledi. Büyükelçi Ünal Çeviköz, Barones Meral Ece ve Liberal Demoract Party Başkan Yardımcısı Simon Hughes de resepsiyonda yaptıkları konuşmada, Hüseyin Özer’in Türk ve İngiliz toplumuna katkılarından övgüyle söz etti ve çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:44

İLGİLİ HABERLER