Spor
  • 29.10.2008 01:51

TÜRKİYE KUPASI'NDA GÜNÜN PROGRAMI...

Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükselmeye hak kazanacak. Fortis Türkiye Kupası’nda mücadele eden takımlar galibiyet halinde 100 bin dolar, beraberlik durumunda 50 bin doları kasasına koyacak.
Hem Avrupa’ya gitmenin kısa yolu olan hem de kulüplere kasalarını doldurma fırsatı veren Fortis Türkiye Kupası’nda grup maçlarının startı bugün oynanacak 6 karşılaşma ile verilecek. A ve B Grupları’nda birer maçlar yarın oynanacak ve ilk hafta maçları tamamlanmış olacak. A Grubu’nda bugün G.Antep, Trabzonspor’u ağırlayacak. 16:00’daki maç Lig TV’den yayınlanacak.
Yayını olan bir diğer karşılaşma ise 20:00’deki A.Gücü-F.Bahçe mücadelesi. F.Bahçe’nin yer aldığı D Grubu’nda günün diğer maçı 14:00’te Eskişehir ile Bursaspor arasında oynanacak. Günün diğer maçları B Grubu’nda Kayseri- Altay, C Grubu’nda Denizli-Manisa ve Sivas-Konya. Bu karşılaşmalar 14:00’te başlayacak. Beşiktaş-Antalya ve Ankaraspor-G.Saray maçları yarın oynanacak. G.Antep Bş.Bld. (A), Malatya (B), Alanya (C) ve Tokat (D) gruplarında ilk haftayı bay geçecek.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER