Spor
  • 15.3.2012 03:26

Türkiye'ye gelip Terim'e rakip olmayı çok isterim!.

Hırvatistan Milli Takım Hocası Sloven Biliç, "Sezon sonunda milli takımı bırakıyorum.Türkiye'de şampiyonluğa oynayan bir takımın başına geçip Terim'e rakip olmayı çok isterim" dedi.
Avrupa Şampiyonası sonrası Hırvatistan’ı bırakacağını açıklayan Biliç, “Türk halkıyla güzel bir frekans yakaladım. Şampiyonluğa oynayan bir takımla başarı yakalarım” dedi.

HIRVATİSTAN Milli Takım Hocası Sloven Biliç, “Hırvatistan kariyerimi yazın noktalayacağım. Türk halkıyla güzel bir frekans yakaladım. Beni seviyorlarmış. Orda çalışmak benim için çok güzel olur” dedi.

TRTSPOR’da yayınlanan ‘Euro 2012’ye doğru’ programında Serhan Asker’e konuşan Hırvat teknik adam, “Şimdiden Almanya ve İtalya’dan önemli takımlardan teklif aldım. Ama açıkçası önceliğim Türkiye. Türk seyircisinin çılgın coşkusu beni çok etkiliyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımla büyük başarıları yakalamam zor olmaz” diye konuştu.

Terim’le büyük çekişme yaşarız

Fatih Terim’e karşı 2008’de kaybettiğini dile getiren Biliç, G.Saraylı teknik adam için “Milan gibi bir takımın başına gelmiş bir adam elbetteki kendisini ispatlamıştır. Kulübedeki hırsıyla bana örnek olmuştur. Kazanma hırsımız ve saha kenarındaki duruşumuz çok benzerlik taşıyor. Eğer Türkiye’ye gelirsem, Fatih Hoca ile büyük bir çekişme yaşarız. Onunla uluslararası seminerlerde çok sık bir araya geliyoruz. İdolüm ise Alex Ferguson...”

Romantik olmazsanız kazanamazsınız

Siyasi, tarih ve biyografi kitaplarını okumaya meraklı olduğunu söyleyen Hırvat teknik adam, “Romantik bir adamım. Zaten romantik olmazsanız savaşları kazanamazsınız. Çocukluğumda klasik müzik dinlerdim. Şimdilerde ise Rock müziğin pençesindeyim.
Aslında tersi olur. Grubum var ve ben lead gitaristim” ifadesini kullandı.

Allah kupayı G.Saray’a yakıştırdı

2000’de UEFA Kupası finalinde Arsenal formasıyla G.Saray’a karşı oynayan ve penaltılarda topu üst direğe nişanlayan Şuker o günü anlattı: “O gün aslında iki takım kupayı haketti. Ancak Allah o gün kupayı G.Saray’a daha çok yakıştırdı. Öyle olmasaydı ben o penaltıyı öyle atmaz, Henry’nin de kafa vuruşu gol olurdu.“

Euro 2012’ye doğru 22.15’te TRT Spor’da

2012 Avrupa Şampiyonası’na dair tüm bilgi ve detaylar bugün saat 22.15’te TRT Spor ekranlarındaki ‘Euro 2012’ye doğru’ programında olacak. Serhan Asker’in sunduğu programda eleme maçlarında yaşanan gelişmelere de değinilecek.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:32

İLGİLİ HABERLER