Asayiş
  • 25.10.2005 00:07

UÇURUMA YUVARLANAN OTOMOBİLİ BİR AĞAÇ BÖYLE DURDURDU

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında, 50 metrelik uçuruma yuvarlanan özel otomobil, ağaca takılarak sulara gömülmekten son anda kurtuldu.


Alınan bilgilere göre, kaza Akyazı İlçesi Dokurcun Beldesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi.

Dokurcun'dan Ankara'ya gitmekte olan Orhan Aksoy idaresindeki 34 SS 608 plakalı otomobil, Tavşansuyu mevkiinde önüne çıkan traktöre çarpmamak için direksiyon kırınca uçuruma yuvarlandı.

50 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil, bir süre takla attıktan sonra bir ağacın dallarına takılarak durdu. Mudurnu Çayı'na düşmekten son anda kurtulan otomobil hurdaya dönerken, sürücü Orhan Aksoy, Fahrettin Bilgin (53), Can Karabulut (42), Bekir Arıkan (49) ve Ali Aslanpençe (58) kazayı hafif yaralı olarak atlattı.


Uçurumda araç içinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralıları, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Toyota-SA İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne götürecek olan ambulans ise çamura saplandı. Kendi imkanları sürücü ambulansı çamurdan kurtaramayınca, olay yerinde toplanan vatandaşlar ambulansı itmek zorunda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER