Spor
  • 9.8.2009 00:51

UEFA'DAN SİVASSPOR'A KÖTÜ HABER!..

Avrupa Ligi play-off turunda geçtiğimiz senenin UEFA Kupası şampiyonu Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan ve kura gereği ilk maçı deplasmanda oynaması gereken Sivasspor'a UEFA'dan bugün kötü bir haber geldi !..

Donetsk'in 28 Ağustos'ta Barcelona ile oynayacağı UEFA Süper Kupa finali nedeniyle Sivasspor-Donetsk maçlarının programı değişti.

Kura gereği Ukrayna'da oynanacak olan ilk maç Sivas'a alındı. Ayrıca Shakhtar'ın Barcelona ile oynayacağı final maçı nedeniyle de 27 Ağustos Perşembe'deki rövanş maçının tarihi 25 Ağustos Salı'ya alındı.

UEFA'dan gelen bu haber temsilcimizde memnuniyetsizlik yarattı. 20 Ağustos'taki ilk maçı deplasmanda oynama avantajını yitiren Sivasspor'uasıl düşündüren ise 2. maçın 27 Ağustos'dan 25 Ağustos'a alınması. Donetsk ile oynacağı iki maçın arasında bir de Denizlispor deplasmanına gidecek olan Yiğidolar şimdi 5 günde oynayacağı 3 maçı düşünüyor.

Sivasspor Yönetimi pazartesi günü UEFA'ya bu konuda itiraz yapmaya da hazırlanıyor ancak itirazın kabul edileceği yönünde inanç yok...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER