Spor
  • 9.4.2017 21:25

United çok rahat

Eski menajeri David Moyes'un çalıştırdığı Sunderland'i deplasmanda net bir skorla mağlup eden Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ne katılım yarışında haftayı kayıpsız kapadı.

Premier League'in 32. haftasında Manchester United deplasmanda Sunderland'i 3-0 mağlup etti.

United'da Marouane Fellaini'nin ilk kez kaptan olarak sahaya çıktığı maçta gol perdesini açan isimZlatan Ibrahimovic oldu. 30. dakikada sahneye çıkan İsveçli golcü, son 8 deplasman maçında 7. golünü kaydetti.

Devrenin son dakikasında Sebastian Larsson'un kırmızı kart görmesiyle Sunderland sahada 10 kişi kalırken, ikinci yarının henüz başında Henrikh Mkhitaryan ile farkı ikiye çıkardı. Kalan bölümde rahat bir oyun ortaya koyan United son dakikada genç oyuncusu Marcus Rashford ile bir gol daha bularak net galibiyete uzandı. Rashford bu golle birlikte ligde 20 maçlık gol hasretine son vermiş oldu.

Üst üste 2 maç berabere kaldıktan sonra yeniden galibiyetle tanışan Manchester United puanını 57'ye yükselterek Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışında iddiasını sürdürdü. Son 7 maçta 6. kez sahadan mağlup ayrılan Sunderland ise 20 puanla Premier League'in dibine demir atmış durumda.

Güncellenme Tarihi : 9.4.2017 21:27

İLGİLİ HABERLER