Yaşam
  • 14.1.2014 00:00

Ünlü kadın ajan Tarkan'a vuruldu

Ajanlıktan modacılığa terfi eden Anna Chapman, Antalya'da gördüğü Megastar'a övgü yağdırdı: Tarkan'ı gördüğümde gözümü alamadım

ABD'de ajanlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanıp Rusya'ya iade edilmesiyle gündeme gelen "Kızıl Ajan" lakaplı Anna Chapman, moda dünyasına ilk adımını Antalya'da attı. Dosso Dossi Fashion Show'a katılan Chapman, sorularımızı cevaplandırdı.

Yeni mesleğinizin startını neden Türkiye'de verdiniz?

Türk ürünlerine Rusya'da büyük ilgi var. Ben de tekstili ilk kez Antalya'da öğrendim. Daha sonra İstanbul'da gezdim ve kendimi bir anda modanın içinde buldum.

İstanbul'a geldiğinizde korumayla mı geziyorsunuz?

Hayır 3 tane bayan asistanım var onlarla birlikte geziyorum. Hemen hemen ayda bir kez geliyorum. Türkiye çok güvenli bir ülke, korumayla gezmem şov olur.

Modadaki hedefiniz ne?

Maddi bir beklentim yok. Keyif alıyorum. Tasarımlardaki motifleri kendim çiziyorum. Amacım Rus modasını dünyaya tanıtmak. Bunun için Türkiye büyük fırsat oldu. Antalya Expo Center'da 40 metrekarelik bir stand kiraladım ve ürünlerimi gösterdim. Türkiye'nin bana uğurlu geldiğini düşünüyorum. Geçtiğimiz sene de Antalya'da çıktığım defileden sonra şansım açılmıştı.

Ülkemizi nasıl buldunuz?

Daha önce de birçok kez gelmiştim. Doğası harika, tarihi harika ve en önemlisi insanları harika. Dünyanın en yaşanılacak ülkelerinden biri Türkiye.

Türkiye'de etkilendiğiniz biri ya da bir yer oldu mu?

Şarkıcı Tarkan'ı Ruslar çok beğeniyor. Ben de birçok kez dinlemiştim. Ancak Antalya'da canlı görünce gerçekten çarpıldım. Çok güçlü bir elektiriği var. Konserini de izledim. Gözümü sahneden alamadım.


Ajanlık yıllarınız sizden ne götürdü?

Geçmişimi unuttum. Artık yeni bir hayat kurdum kendime ve böyle daha mutluyum. İlerleyen yıllarda da kendimi doğaya adamayı düşünüyorum.

SAVAŞ AY'A ÜZÜLDÜM

Anna Chapman, kendisiyle geçtiğimiz sene röportaj yapan Takvim Gazetesi yazarı Savaş Ay'ın ölüm haberini alınca, çok üzüldüğünü söyledi.



 

RÖPORTAJ: DENİZ BAYAR

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:32

İLGİLİ HABERLER