Yaşam
  • 11.8.2009 03:27

ÜNLÜ MANKEN DAYAK YEDİ ARKADAŞLARI AYAKLANDI!..

Baceoğlu'nun sevgilisi Murat Varol'dan gördüğü şiddetten dolayı karakola sığınması 'kadına şiddet' tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.Ünlü manken Aysu Baceoğlu'nun sevgilisi Murat Varol'dan gördüğü şiddetten dolayı karakola sığınması 'kadına şiddet' tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Ünlüler, manken Baceoğlu'nun başına gelenleri kınadı...

İpek Tuzcuoğlu: Kadına şiddet uygulayanları kınıyorum. Eğitim düzeyi ne kadar yüksek olursa olsun, bir çocuk anne ve babasından ne görürse onu yapar. Şiddete eğilimli kişilerin tedaviye alınmaları gerekiiyor.

Arzu Balkan: Sadece kadına değil ben her şekilde gösterilen şiddete karşıyım. Hiçbir şekilde şiddet görmedim. Başıma böyle bir şey gelse, sonuna kadar hakkımı arardım. Toplum olarak şiddete uğrayan kadınların arkasında olmalıyız.

Reyhan Karaca: Son zamanlarda insanlar sıkıntılarını sanki uyguladıkları şiddetle atıyorlar. Bu tavrın hastalıklı bir durum olduğunu ve kişinin acizlikten, sapkınlıktan yaptığını düşünüyorum. Böyle bir şey yaşasam ben de karşılık verirdim.

Elif Ece Uzun: Aysu'nun yaşadıkları büyük bir dram. Sevdiği erkeğin onu dövmesi kadar içini acıtan bir şey olamaz. Medeni şekilde iletişim kurabilme imkanı varken şiddete neden başvururlar anlamak zor.

Ruhtaki yarayı kapatmak

Seda Ertan: Şiddet uygulayan erkekleri çok zayıf karakterli görüyorum. Aysu'yu severim ve çok üzüldüm. Karakoldan yardım istemesi iyi olmuş, ben olsam dava açarım. Ne yazık ki insan hayatında bazı seçimlerin bedelleri çok ağır olabiliyor. Burada önemli olan fiziki zarar değil bence ruhta oluşacak yarayı kapatmak.

Şiddeti seviyorlar

Ziynet Sali: Maalesef bizim kanayan yaramız bu. Erkeklerin bir kesimi şiddeti seviyor. Bunun altında sosyal ve ekonomik nedenler olduğunu düşünüyorum. Bir de eğitim eksikliği var. Ben asla şiddete maruz kalmadım. Hiç kimsenin değil bir kadına, hiç kimseye şiddet uygulama hakkı yok. Kadına kalkan eller kırılsın.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER