Yaşam
  • 6.5.2013 14:02

Ünlü oyuncu otomobiliyle pastaneye daldı

Beşiktaş Ortaköy’de dün gece sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Şakrak, önce bir taksi şoförüne sonra da Dolce Pastanesi’ne çarptı. Olay sonrası pastanede büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yaşanabilecek olası bir faciayı caddede bulunan ağaçlar önledi. Pastane çalışanları ise sabah saatlerinden itibaren temizlik yaparak, kazanın yaralarını sarmaya çalıştı.
Ünlü oyuncunun pastane kazası, güvenlik kameralarına da yansıdı. Kamere kayıtlarında önce ünlü oyuncunun arabasının farları gözüküyor, ardında da araç hızla dükkana çarpıyor.

ŞAKRAK 2.62 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

BEŞİKTAŞ'ta bugün saat 02. 30 sıralarında sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Şakrak, önce park halindeki aracına binmek üzere olan bir taksi şoförüne çarpmıştı. Ünlü oyuncu daha sonra da yaklaşık 400 metre ileride direksiyon hakimiyetini kaybederek bir pastaneye çarparak durabilmişti. Yaralanan Şakrak ve taksici hastaneye kaldırılmıştı. Şakrak'ın yapılan alkol muayenesinde ise 2.62 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Şakrak poliste alınan ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Yaralı taksi şoförünün ise durumum iyi olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER