Yaşam
  • 7.2.2006 14:38

ÜNLÜLER ARTIK PAPARAZZİLERE ALDIRMIYOR...

Ünlüler paparazzilerden kurtulamıyor... Bir hafta içerisinde şarkıcı Mariah Carey, top model Elle Macpherson ve oyuncu Penelope Cruz bikinileriyle yakalandı.
      Suskun geçirdiği son üç yıldan sonra 2005'te çıkardığı yeni albümüyle büyük başarı sağlayan ABD'li şarkıcı Mariah Carey, Grammy Ödülleri öncesi Karayipler'deki St. Barts Adası'nda stres attı.
      Kız arkadaşlarıyla birlikte tekne gezisine çıkan şarkıcı, çevredeki paparazzilere aldırmadan pembe işlemeleli bikinisiyle balıketi vücudunu gözler önüne sermekten çekinmedi.
      Carey, son röportajında hafif kilolu vücudunu erkeklerin daha çekici bulduğunu söylemiş ve her gün bir kaç saat aynada göğüslerini incelediğini itiraf etmişti.
      Top model Elle MacPherson, Fransa'nın ünlü St. Tropez adasında tatil yaparken, denize açıldığı bir yatta üstsüz görüntülendi. 41 yaşındaki MacPherson, geçtiğimiz yıl da ailesiyle birlikte gittiği bir tatilde yine üstsüz fotoğraflanmıştı.
      İspanyol oyuncu Penelope Cruz ise sevgilisiyle Cabo'da tatil yaparken objektiflere sarı bikinisiyle yakalandı. Matthew McConaughey ile tatil yapan İspanyol güzel, paparazzilere aldırmadan güneşlendi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:04

İLGİLİ HABERLER