Asayiş
  • 28.3.2007 09:40

UYUŞTURUCU KOMASINDAKİ GENÇ YANMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Kağıthane'de uyuşturucu komasına giren bir genç, itfaiye ekibi tarafından yanmaktan son anda kurtarıldı. Uyuşturucu hap aldıktan sonra kendinden geçen Sedat Çelik, yataktan apar topar alınarak dar merdivenlerden güçlükle ambulansa götürüldü.
Olay, gece saat 02:30 sıralarında Gürsel Mahallesi Eski Beşiktaş sokağında 41 numaralı evde çıktı. Yangın ihbarı üzerine gelen itfaiye erleri, uyuşturucu komasına giren bir gencin hayatını kurtardı. Yangına müdahale ederek bir faciayı önleyen itfaiye erleri, gecekondunun içerisinde yatakta yatan Sedat Çelik'i kendinden geçmiş bulunca şok oldu.
Sedat Çelik ile iletişim kurmaya çalışan itfaiye erleri, genci kaldırmak için büyük bir uğraş verdi. Bu sırada Sedat Çelik de kendisine yöneltilen seslere tepki vermedi. Polisin de olay yerine gelmesi üzerine Sedat Çelik apar topar alınarak dar merdivenlerden geçirilip ambulansa götürüldü. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sedat Çelik'in uyuşturucu hap aldığı belirlendi.
Bu sırada gecekonduyu dolaşan bir itfaiye eri gecekondunun kapı girişinden yakıldığını ve içeride bir boğuşma olduğunu ileri sürdü.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:38

İLGİLİ HABERLER