Asayiş
  • 20.6.2007 00:34

VAHŞET!.. KOCASINI ÖLDÜRDÜKLERİ YAŞLI KADINA TECAVÜZ EDİP EVİN OCAĞINDA YAKTILAR

ALİ OSMAN KILIÇ
MUĞLA - Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşlı bir çift, vahşice öldürüldü. Olayla ilgili yakalanan 1 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Olay, 17 Haziran günü saat 19.30 sıralarında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Köyceğiz ilçesi Otmanlar köyü nüfusuna kayıtlı M.D. (25) ile Köyceğiz'in Toparlar beldesi doğumlu F.D. (25), Dalaman'a 32 kilometre uzaklıktaki dağ köyü Bozbel'in 2 kilometre dışındaki evlerinde yalnız yaşayan Safiye-Osman Taşgın'ın para ve değerli eşyalarını çalmak için plan yaptı. Şahıslar, yaşlı çiftin evine yaklaştığında bahçeyi sulayan Osman Taşgın ile karşılaştı.

Üzerine saldırdıkları yaşlı adamı 24 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıslar, daha sonra eve girerek Safiye Taşgın'ı darp etti ve tecavüz ettikleri kadını boğarak öldürdü.

Gözü dönmüş caniler, kadının cesedini de evin ocağında yaktılar, evde ve kurbanlarının üzerinde buldukları para ve değerli eşyaları aldıktan sonra kaçtılar. Aynı gün saat 21.00 sıralarında anne-babasını ziyarete gelen M. Taşgın, vahşeti görünce şok yaşadı. Oğul Taşgın, olayı hemen Dalaman Jandarma Komutanlığı'na haber verdi. Dalaman jandarması, başlattığı geniş çaplı çalışmaları sonucu zanlı M.D.'yi bugün yakalayarak gözaltına aldı. Vahşetin diğer zanlısı F.D.'nin ise halen arandığı bildirildi.


Jandarmanın elinde kesik izi bulunduğu için şüphelendiği M.D.'yi kan testi yaptırmak için Dalaman Devlet Hastanesi'ne götürdüğü ve yapılan testten çıkan sonucun olay yerindeki örneklere uymasıyla şahsın gözaltına alındığı öğrenildi. Bugün öğleden sonra çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf eden M.D., tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:12

İLGİLİ HABERLER