Asayiş
  • 20.6.2007 00:38

ERZURUM, HASTANEDEKİ TERÖRİST İÇİN AYAKLANDI

ERZURUM (İHA) - Erzincan-Çağlayan Karayolu'nun Köprübaşı mevkiinde güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada yaralı olarak ele geçirilen ve Erzincan 13 Şubat Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından bugün Erzurum'a sevkedilen terör işbirlikçisinin hastaneden götürülmesini isteyen bir grup gösterici, saatlerce slogan atıp tekbir getirdi.


Erzincan 13 Şubat Devlet Hastanesi'nde bir grubun saldırısına uğrayan ve linç edilmekten son anda kurtulan terör işbirlikçisini taşıyan ambulans, geniş güvenlik önlemleri altında Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne getirilince, hastane önünde toplanan grup saatlerce gösteri yaptı.

 Hastane önünde toplanan kalabalık grup, işbirlikçinin hastaneden çıkarılıp götürülmesini istedi. Tekbirler getiren ve ellerindeki Türk bayraklarıyla terör işbirlikçisinin hastaneden çıkarılmasını isteyen gruptan bazıları, hastane duvarlarına çıkarak ellerindeki benzin şisesiyle slogan attı. Bu sırada hastane penceresine benzin dökerek ateşe veren şahıslar, küçük çaplı yangın çıkardı. Grup, daha sonra yetkililerle görüştü.

Terör işbirlikçisinin hastaneden götürüleceğini söyleyen yetkililerle bir süre konuşan grup, terör işbirlikçisinin panzerlerle çıkarıldığının belirtilmesinin ardından bir süre daha slogan attı. Gösterici grup, terör işbirlikçisinin hastaneden götürülmesinin ardından dağıldı.


Eylem sırasında hastane çevresinde polisler ve askeri birlikler tarafından geniş güvenlik tedbirleri alındı. Terör işbirlikçisinin cezaevi revirine doktor kontrolüne götürüldüğü öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:11

İLGİLİ HABERLER