Spor
  • 30.9.2008 04:26

YABANCI ASLANLAR GALATASARAY'I SIRTLANDI! İŞTE GOL ÇİZELGESİ

Galatasaray kısa süre içinde kabuk değiştirdi. Hazırlık maçlarında zor gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde Steaua Bükreş'e elenen takım gitti, bambaşka bir Aslan geldi. Tam bir takım olan Sarı-Kırmızılılar şimdi önüne gelene 4 atıyor, futboluyla keyif veriyor.
Sezona fırtınalı başlamıştı G.Saray... Lincoln'un takıma 1 hafta geç gelmesi, hazırlık maçlarında takımın gol atamaması, Şampiyonlar Ligi'nde Steaua Bükreş'e elenmeyle sorunlar üst üste geliyordu. Fakat G.Saray çabuk toparlandı, kara bulutlar dağıldı, tam bir takım görüntüsüne kavuştu. Kötü günleri geride bırakan Sarı-Kırmızılılar'da camianın yüzü artık gülüyor çünkü, yeni Cim Bom oynadığı futbol, gollü maçlarıyla herkese keyif veriyor.
HEYECAN FIRTINASI
G.Saray'ın maçları tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçiyor. G.Saray ilk yarıları genelde rölantide oynarken ikinci yarıyla birlikte Sarı-Kırmızı fırtına esmeye başlıyor. Aslan ligde oynadığı 5 maç sonunda henüz ilk yarıları galip tamamlamayı başaramadı ancak taraftarlar bunu sorun etmiyor. Çünkü G.Saray'ın birbirinden ünlü yıldızları ikinci yarı üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıp rakip kaleyi gol bombardımanına tutuyor.
NOKTA TRANSFERLER
Son yıllarda yabancı transferlerinden ağzı yandığı için bu sezon yoğurdu üfleyerek yiyen G.Saray, bunun semeresini şimdiden almış görünüyor. Sarı-Kırmızılılar, bu sezon oynadıkları 9 resmi maçta 21 kez rakip ağları sarsarken bu gollerin 19'u yabancı futbolculardan geldi. Oysa çok değil daha geçen sezon G.Saray'ın yabancıları değil gol atmak, sakatlıktan forma bile giyemiyorlardı. Yeni sezonda ise G.Saray'ı taşıyorlar.


GALATASARAY'IN KRALI BAROS
Sezon başında Hakan Şükür'le yolları ayırdıktan sonra uzun süren arayışlar sonunda Milan Baros'la anlaşan G.Saray'ın turnuvayı gözünden vurması camiayı sevindirdi. Kayseri ve Antalya maçlarında Skibbe'nin son anlarda görev verdiği Baros, Bellinzona karşılaşmasıyla birlikte ilk 11'e yerleşti ve attığı gollerle G.Saray'ı taşıdı.
ARİF’TEN SONRA İLK
 UEFA Kupası'nda 4-3 kazanılan Bellinzona maçında iki kez ağları sarsan Baros, Kocaeli deplasmanında da boş durmadı. Çek yıldız Körfez ağlarına iki gol bıraktı. Baros son olarak da Sami Yen'de 4-1'lik Konya zaferinde başrolü oynadı ve yine 2 gol attı. Mest olan G.Saraylılar şimdi "En son 2001-2002'de Arif Erdem gol kralı olmuştu. Bu sezon da Baros olacak" diye konuşuyor.(bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER