Spor
  • 24.1.2013 23:49

Yanal: Seyirci desteğiyle maçı çeviredik

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, eksik oynamalarına rağmen oyuncularının arzusuyla maçı kazanmayı bildiklerini belirterek, “Oyuna eksik başlamak kötü oldu. 4 dakikada uzatmayı da katarsak 91 dakika, 10 kişi oynadık. Seyircimizin desteğiyle oyuncularım hiç maçı bırakmadı. Bugünkü sonuç böyle olmasaydı da seyircilerimiz bizi alkışlayacaklardır. Çünkü oyunu beğeniyorlardı. Oyuna kırık başladık. Oyunun kontrolü ve topun oyun içinde tutulması konusunda bizim takımımız yine üstündü. Oyuncularımın skoru kabul etmeyen hırslı oyunu, oyuncularımın ne kadar karakterli olduğunu gösterdi. Biz bir aileyiz ve bu takım her maçı kazanabilecek kabiliyete sahip” dedi.
Eskişehirsporlu futbolcu Erkan, ‘10 kişi oynamamız nedeniyle herkesin sahada 2 kişilik koşması gerekiyordu’ diyerek, “Bizde bunu yaptık. Oyunun genelinde top bizdeydi. 2’nci yarı 1-1 yaptıktan sonra iyice hırslandık ve maçı çevirebileceğimize inandık. 8-9 kişi de oynasak bu maçı çevireceğimizi biliyorduk” ifadelerini kullandı.
Eskişehirsporlu Veysel ise maçın genelinde10 kişi oynadıklarını anlatarak, şöyle devam etti:
“Eksik oynamamıza rağmen ne kadar kaliteli takım olduğumuzu gösterdik. Soyunma odasında yaptığımız konuşma neticesinde maçı çevireceğimizi biliyorduk. Trabzonspor maçını da kazanarak ‘final’ hedefimize emin adımlarla gitmek istiyoruz.”
 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:08

İLGİLİ HABERLER